DuyguCilek Etlik şehir hastanesine karın sertliği ile giriş yapan arkadaşa o ‘acemi’stajerlerden x evinize gidin sıkıntı yok derken ,y yatıracağız ciğer geliştirici iğne vuracağız demiş. Sonra x kisisi ,y nasıl böyle söyler demiş ,birbirleri ile çelişiyorlar.Ve hasta 3-4 saat hastanede karmaşa içinde kalmak zorunda kalmış. Siz kendinizi emanet edebilirsiniz , sonuçta sizin seçiminiz ama ben acemi stajyerlerin-asistanların(her ne ise) söz sahibi olduğu yerde güvenle muayene olamam.Tercih meselesi. Bende 3 kez gittim ve 3unde de stajyer çok güzel ilgilendi.. İlgi konusunda sıkıntı yok ama bilgi konusunda güvenemem.O yüzden bilgi ve tecrübesine güvendiğim direk doktorun ilgilendiği bir hastaneyi tercih ettim.. Keza diş apsesi yaşadım, diş doktorum kadin doğumdan çekim için izin alın dedi. Etliğe gidip muayene oldum,sonrasında cekim konusunu sordum ve hiç problem yok çektirin dedi.Sonrasında kendi takipli olduğum hastaneye ve doktoruma gittim ben kesinlikle izin vermiyorum bu sebeple düşük yapanlar oldu,sabret çektirme ama yine kendi tercihin risk almak istiyor ve dayanamam diyorsan çektir dedi. Yani yüksek oranda olmasada böyle bir risk varmış ve gerçekten düşük yapan olmuş , ama etlikte bundan söz dahi edilmeden sıkıntı yok çektir dediler..