Esnglll 2 li tarama testinden önce muayene oldum ense kalınlığı 3.4 mm dedi Başka doktora gittim gun içinde oda 1.4 dedi bu durumda ne yapmam gerek Bide bebeğin karnında şişlik var dedi doktor ödem bu geçici bise mi bebeğe zarari olur mu?
Sule9191 Esnglll korkulu rüyam olmuştu ense kalınlığı günlerce ağlamıştım bana da 2.9 3 gibi demişti özelde ki makineler tam ölçüyor 3.4 hangisinde çıktı ben doğum yaptım bu arada ama sizi çok iyi anlıyorum
Asyabuse 3.4 ve 1.4 arasında çok fark var yaa nasıl bu kadar farklı ölçerler.. peki demedi mi perinatolojiye falan görün diye. Ben 3. Bi doktora giderdim canım herhalde 🤷🏼♀️ hayırlı haberler al inşallah
Esnglll Sule9191 3.4 özelde çıktı ama özelde ölçüm yapılırken bebek hic yerinde durmadı çikolata ve meyve suyu içmiştim öğlenden sonra 1 buçuk da devlete gittiğimde hareketlilik azalmış olabilir mi? Hareket azalınca ölçme daha kolaylaşır diye okudum…çünkü oteldeki doktor baya uğraştı yerinde durmuyor hiç dedi
Esnglll misirveannesi onu yaptirma imkanım yok maalesef yurt dışına gidiyormuş kan sonuçlarına bakılıyormus, ztn aldırma gibi bi düşüncem yok sdc dua ediyorum 🙏
Sule9191 Esnglll ya evet durmayınca net ölçemezler birde daha çok küçükler ense kısmı tam oturmuyor 20. Haftada detaylıya gidince sorun mutlaka bende detaylıda sorduğum da her şey normal gözüküyordu ense kalınlığı kalmamıştı
kuzumvebenn Sule9191 Merhaba bende bugün ikili test yaptırdım sonuç 10 gün sonra çıkacak dedi doktorum ense kalınlığı 2 ml çıktı korkulacak bişey yok ama biraz fazla dedi 11+1 ml bilginiz var mı yardımcı olur musunuz
Esnglll kuzumvebenn sizin ki normal korkmayın bide detaylı ultrason da bakılır orda herswy net görünür