-minikkelebegim- Sabah nişanım geldi kaç saattir de düzensiz sancılarım başladı. Benim gibi olan yaşayan var mı düzenli mı olması gerekiyor ve 5 yada 10 dakikaya mi düşmesi gerekiyor? Tecrübeliler yazabilir misiniz? 🤭🤭
Nis -minikkelebegim- bende sabh uyandıggımda görmüstüm gece 12 de kendimi hastananeye zor attık 5 dakkada bire düsmüstü acılmamda 4-5 cm olmustu ama 1 hafta sonrada dogum olabilir aynı günde degskenlk gösteriyor
Sedoa_ -minikkelebegim- benim böyle olduğunda 1 gün sonra suyum gelmişti. Sancılar sıklaşana kadar bekledim. Bir de sancı gelince pozisyon değiştirdim yalancı sancı geçiyor öyle yapınca. 20 dkda bire düştükten bi kaç saat sonra suyum gelmişti.
busragundogan3437 -minikkelebegim- kaç haftaliksin cano Benimde çatı muayenesinde sonra hafif kırmızısı akıntı oldu benimde hafif sancılarim var 35+6
-minikkelebegim- Nis doktorumda öyle dedi ama düzenli gelmiyor şuan sancılarım ama vurduğunda acıtıyor canımı bakalım artık ne olacak 😊
Sedoa_ -minikkelebegim- açılma olması için sancı geldiğinde çömelerek karşılatmıştı doktorum 4 saatte 6 cm açılmıştım