Evet kızçeler 38+2ydimmm sabah geldim pek nesesizzz korkulu endişeli 07:30 da yatışım yapıldı ntsmmm çekildi bir tüp kan alındı spinaleee karar verildi beni 9 da aldılar doktorum amaliyathane de karşıladı selamlaştık o kadar ekip başarılı ve güleryüzlüydüüüü ki şaşırdım:) hemen bir hemşire geldi bacağının arasına soktu bacağını iğneye hazırladılarrr 2 kere soktu çıkardı minicik bir sızlamaaaa sonra sıcaklık indi ellerimi bağladılar tansiyon olcummm oksıjenııı taktırlarrr örtüyü kapattılar haydi bismillah midem bulandı bas ağrım arttı hemen ilaç verdiler bebeğimin sesi geldi doktorum dedi hazır mısın ardıçaaaaa bir çıkardı hahaha ağlıyor nasıl köfte dudaklarıylaaaa hoppp dedim kuccukkk sıvaslımmmm baya eğlenceli geçti düşünün sakinleştirici bile istemedim sessizleştimmmm doktorum bitti işte bu kadar iyi misin kızçemmmm dedi çok iyiyim dedim hepinizden Allahrazı olsun dedim anezteziiii doktoru bir dakka basımdan ayrılmadı ayrı bir hoştu:) hemşire desen sürekli soru sordu perdeyi çektiler inanın acı sıfır uyusuksunnnn hissediyorsun ama öyle derin bişi hissetmiyorsunuz kızlar yok çekiştir et vs ben böyle bişi yaşamadım 🥰 09:40 da dünyaya geldi oğlum 3210 50 cm şükürler olsun ablasıyla buluştu nasıl mutluyduuu kuzum bir tarafım buruk kızım evde yarın okula vs rutine dönmesi gerekiyor ben gazımı çıkaramadım kahve su kompostooo çorba midem Allah pullakkkk yürüdüm 6 saat sonra hemşireler bir tane bile ağrı kesici vurmadı neymıs 12 saatte birmişşş ya dedim kızımda 4 saatte bir vurdular yok suan böyle vs neyse geçtim gitti zaten gıcık olannnn yerine tatlısss biri geldi :) bebek hemşiresi zaten harika bir bayan ortaaa yaşlarda şükür hemen emzirdim kuzumu fakat şekeri düştü mama takviyesi yaptık inliyordu hemen aradım söyledim şekeri düşmüş baya kan aldılar suan mis gibi uyuyor mide bulantısı oluyor alıp gazını çıkarıyorum yatırıyorum saat 12 de tekrar emziricemmm inş yarım saat kuzumu snra 2 saat snra tekrar 2 kere kaka yaptı bir kere çiş.
Ah ben bu osurugunnnn böyle kıymetli bişi olduğunu düşünmüyordum🤣🤣🤣 osurmayııı bekliyorum karnım fena sancıyor gaz sancısı vurdukça dua edin çıkarayım ben köyüme geri döneyim🤣🤣🤣 he bu ara da WC de gittim küçük abdestimi yaptım bezimi çıkarıp sontayıııı soracaksanızzz uyusuktan snra taktılar zerre anlamıyorsun çıkarırken de hiçbişi yok kızcelerrr rahat olun vallahi 🌺🌺 hiç korkmayın dün ben kaçma planları yapan kişi bu kadar harika zaman geçireceğimi hiç düşünmedim güzel kalplerinizden öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin inş sağlıklı bir şekilde vaktinde sizde alın kolaylıkla inşallah benim de doğum hikayemmm böyle kısa ve net oldu 🌺🤣🤣🤣