Prenseskuzum Hamileliğimin başından beri yürüyüş yapmıyorum. Yarından ihtibaren inş başlıycam. Ama çokta zorlamak istemiyorum kendimi.Sorum şu, Sizler kaç dakika yürüyüş yapıyorsunuz? Ve kaç dakikayla başlamam uygun olur tavsiye verirseniz sevinirim 🤗💕
Kumral60 Prenseskuzum canim ben 1 saatten fazla yuruyemiyorum belim cok agrio dikkat etmen gereken yavas yürüyüp molalar vermen yeni basliycaksan yarim saatle basla dinlenerek tabi.
Pinkyy Prenseskuzum canım 30-45 dakika kadar anca yapabiliyorum,çok yavaş ve dinlene dinlene bazen oturup 5dakika mola veriyorum
KlncA Prenseskuzum bu biraz senin spor geçmişine de bağlı. Kimisi önceden alışkın her gün 1-2 saat yürüyor. Doktorum bana günde 20-30 dk yürümeye çalış dedi mesela vücudum hamdır spor yapmışlığım yok
behrem ilk günler yarım saat olarak başlayın sonra 1 saate çıkarın ve hafif tempoyla yürüyün hızlı değil
Prenseskuzum KlncA ben hamile kalmadan önce sabah,akşam yürüyüş yapan biriydim cokda severim 🤗 hamilelikte saldim biraz 😅
Zhraaltun Prenseskuzum 24+3 olduk canm bn 6 km ye kadr yuruyrm cok rahat hissedyrm onsllh dogumdada faydasini gorurm