Momandson181 simdi tatlim oncelikle benim dogumum zordu gozun korkmasin ama ben kan hastasiyim emboli ve aci esik degerim yerlerde dolasiyor bunu bil. 32.haftamda erken dogum dedi ki ben 2 sonrasina kadar gittigim ozelde dogum yapmayi dusunuyordum. Kayinvalidem tuttu elimden 32+ bilmem kacta buraya goturdu , burda herseyin normal oldugunu erken dogmayacagini ve doktorumun gizli gizli beni sezeryane hazirladigini ogrendim ve yıkıldım , sonra dedimki amaaan ne zaman gelirse dogururum. 41+1 de ilhan varanka gittigimde yer olmadigi ve suyum sancim acilmam olmadigi icin eve gonderildim 2 gunde bir acilden kontrole git dediler 41+3te tesaduf umraniyedeyken kontrole gittik ve doktor bana dediki tatlim yatiriyoruz senin bebe gelmiyor 😂 ben korktum ki ben her tulu dogumdan korkuyorum neyime hamile kaldiysam 😂 sonra yatis verildi ben yukari ciktim , sanci odasina yatirildim bir baktim yanımdakinin kayinvalidesi var esimi aradim dedim annemi (kayinvalidem) yolla gelsin benim neyim eksik , geldi valla o geldikten sonra alttan fitil taktilar acilma baslasin diye ve dogumum basladi o an dedim valla doğuruyorum, sonra yanimdaki neden bilmiyorum gitti ama doguma degil cikardilar onu. Duzenli kontrole geldiler siyahi bir stajyer vardi usurum diye ustume ortu getirdi cok sevimliydi 😍 biraz sohbet ettik gitti , doktorlar surekli geliyor ama korktugum icin acilma kontrollerinde kasiyordum ,sadece 1 erkek doktor vardi oda oyle kibarki dikkatimi dagitmak icin adi ne olacak falan diye sordu konusurken unutmusum muayeneyi 😂 sonra nstye bagliyim ya darlandim. Kalktim tuvalete diye , dedik olmuyi boyle ben yuruyecegim gelip diyorlar askim haftan gecmis bebisi kontrol etmemiz lazim yat baktilar ama cidden yapamiyorum her tuvalete kalkmamdann 45 dakika sonra gelmeye basladilar 😂 serum taktilar sonra sohbet ettik yine gece 3 te benim sancim gitti korkudan djdjdjj oysa oyle acida yoktu yani. Sonra geldi bir kac doktor sakinlestirdi, sabah oldu bir sekilde bir baktim bir suru yeni stajyer sabah olmus bilmem kac acilma 4 cm anca , doktorlar 3 stajyer verdi bana dedi bu cadiyi kaldirin bu boyle yapamaz. Topa oturttular , adi merve olan bir stajyer vardi , sanci geldiginde soyle masaj yapacagim ben sana dedi ben merve merve gel kiz sanci geldi dedim kac kez masaj yapti artik sancilar artmisti ama oyle kotu degildi. Dedim cok terledim pis kokuyorum (bir gun once yatistan once dus almistim ama banane 😂) yikanmak istiyorum tamam dediler yikandim ustten sacimi sadece islattik vucudumu sabunladim ama 😂 yardimci oldular ben 2 dakika sonra dedim yine terledim cok sicak , sonra gidip doktor cagirdilar alttan muayene olmus 6 cm dediler kayinvalidesi sen cik dogum basladi diyorum daha 4 cm var dediler dur kiz sen , dedim piki 😔 bunlar bir sisle geldi son muayene 6 cmden biraz fazla 7 olmamis dedi tam sisi acacaklar benim su geldi , doktor diyoki oh mis seyin korktu suyun geldi kizin korkup dogmadi bi 😂 bu sirada yandaki odaya biri geldi 2 ikindi sanci odasinda dogurdu yanlislikla bak dedi herkes yapabiliyor sende biraz daha dayan kesisiz dikissiz cicek gibi dogum yapalim tamam dedim , sonra bir baktik 7 cm dedi artik ikin geldiginde ameliyathaneyi aradi dogum var ne olur ne olmaz hazirlanin ameliyat olabilir kan hastasi dendi ben aglamaya basladim dedim normal istiyordum ben, dediki tamam onceligimiz o ama seni ve kizini kavusturduktan sonra sorun yok nasil olursa olsun , tamam dedim bir baktik 9 cm dediki gidiyoruz dedim nasil 😶 dediler yuruyup gidecegiz yuruyoruz ama sanci gelince kal geldi bana. Ama cidden cok destek verdiler ben kac kez hayir dogurmayacagim kesin beni dayanamiyorum dedim (yalan dayandim naz yapıyordum) sakinlestirip bak nefes al adi ne olacakti falan derken oyaladilar. Dogumhaneye gittik ben catala ciktim 40 kisi + 1 ben , dediki bak sakin ol cok kisa surecek , ama ben cok yorgundum 😔 uykusuzdum , ve ameliyat olma ihtimali yuzunden ac ve susuzdum 😔 dedim yapamiyorum isil hanim var , irem dericiyi andırıyor kendisi , dediki tamam yardim edelim sana cikti karnima itti (canin acimiyir bunarada ikindim ikindim 2. Kisi geldi adini hatirlamiyorum , oda yardim etti 2 kez ikindim 2.de cikti. Kesi atmak zorunda kaldim , suanlik ameliyatlık durum yok dedi ve pit birsey koydu 😭 kizimi oyle sevdikki hep beraber , hani sanki kendi akrabalari gibi ilgilendiler , hemen esime haber gondermis stajyerlerden merve olan degilde turuncu sacli bir kiz vardi o , esim telefonunu vermis fotograf istemis bizi cekti , bebek hemsiresi direk gelip emzirtti bak annesi falan dikisim atildi o sirada direk gelip telefonumu verdi o erkek doktor ara beyini yemek getirsin iyi dayandin hakettin dedi bende arayıp kocam bana iskender al 2 porsiyon olsun cok acim birde 20 litre su cok susuzum yarisi soguk olsun ilistirip icicem sutum sogumasin dedim doktorlar dur kiz siviyla beslen dediler , gulduler yogun bakima gectik lan degerlerim takip edilecegi icin 3 kere bayildim ettim bas hekim bile gelip iyimiyim diye kontrol eti normal odada assagida surekli ziyaretime geldiler ve bu vizite disinda ziyaretti 2.yi yapacam benim cadi 4 e gelince yine orda doguracagim. Hic kizmadilar ama kizdiklari insanlarda vardi kisiye gore birazda bence. Ben kibardim onlarda kibardi , terledigimde kusura bakmayin falann diye ağlıyordum onlar o yuzden acimis olabilirler banada dkdjdjdn