Citosman melekk_yldrm bide tam olarak ne zaman gittiniz hangi belirtiyle gidip normal yaptınız açıklık varmiydi Ve acilden mi giriş yapıyoruz yoksa poliklinik mi felan oraları cok merak ediyorum ben de normal istiyorum 33. Haftaya gireceg8m yarin
Blr1 melekk_yldrm Ayy hayırlısı olsun inşallah gözünüz aydın Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişinizede🌸 Bizim de inşallah haftaya bugün bu saatlerde sezeryanimiz bitmiş olur Allah’ın izniyle bol bol dua eder dua beklerim 🤲🏻🥲
melekk_yldrm Citosman Citosman çok saolun amin inşallah bende öğrenci yoktu ama gece doğurdum gündüz var mı bilmiyorum benim suyum geldi serklajımı alınca da 4 cm açıklık oluştu
Citosman Merhaba ciglide Havva hanıma gidenler Dogunhanede haftaya hangi günler olacak bilgisi olan var mı Yada dr gidecekse sorabilir misiniz haftaici hangi gün dogumhanede nöbetçi Havva hanim
Asu23 Citosman https://share.icloud.com/photos/00f_89CdH38cdFDLhIYhjuxlA Herhalde oldu bi bakar mısın canım açılıyor mu
Nihlal Pnar123 ben seda hanımda takipliyim bir arkadaşım doğum yapmıştı çok memnun kalmış zaten ilgisi de çok iyi çiğlideki kadın doğumcuların hepsinden herkes memnun zaten
Citosman Asu23 ayy benim hiç bise yoktu dun gece nisanim.geldi henuz sancilarim düzenli degik ama oluyor bakalim eli kulağında gibi 🥲
Citosman Nihlal Sere bakın burda dogumhanede olduğu günler istediğiniz saatte acilden giriş yapıp muyanr olabilirsiniz 5 ten sonra daha musoat oluyordu genelde
Pnar123 Nihlal teşekkür ederim cevapladığın için☺️ bende Seda hanıma takipliyim çok iyi biri gerçekten doğumu merak etmiştim bende sezeryan olcam mayısta Allah nasip ederse sizin doğumunuz ne zaman?
Nihlal Pnar123 29. Haftadayız tam zamanında olursa bizim de mayıs sonu gibi inşallah bi sorun olmadıkça normal doğum istiyorum ama henüz doktorla görüşmedik zaman hemen geçse mayıs olsa da gelse bebeklerimiz 🙃🙃🐣
Asu23 Pnar123 canım kaçıncı haftada sezeryan olmana karar verdiler daha bana hiç birşey demedi doktor