Leylazerr doğumhanede odalar tek kişilik 1 refakatçi alınıyor doğumu gerçekleştirene kadar orada kalıyorsun. Doğumun normal olacaksa kendi kaldığın odada doğumunu yapıyorsun. Daha sonra servis bölümü var oraya alıyorlar oradaki odalar 2 kişilik. Hemşireler çok ilgili ne zaman çağırsam hemen geldiler yardımcı oldular. Gelen geçen herkes çatına bakmıyor bi hemşire var o ilgileniyor sadece olurda o gün içinde doğum yapmazsan diğer nöbetçi hemşireye devrediliyor O takibe başlıyor. Açılmana göre seni yönlendiriyorlar benim 7 cm açılma olduğunda pilates topu getirdiler. Tatlı dilli ve Güler yüzlü hemşirelere ebeye denk geldim çok şanslıyım o konuda. Doğum sırasında odada 2 ebe 2 hemşire vardı. Ebelerden biri eğitim görüyordu sanırım ona anlata anlata doğumumu yaptılar. Ben çok memnun kaldım. Doğumum zor geçti ama benden kaynaklı korktuğum için işimi zorlaştırdım😣
Doğumhane odasına kesinlikle refakatçiden başkasını almıyorlar. Servisin de belli ziyaret saati var öğlen 1-2 akşam 7-8 arası. Onun haricinde de kimseyi almıyorlar.
Citosman