Leylaberk Selam kızlar ben şuan 26+1 deyim ve pijama ve lohusa takımı bakıyorum siz neler aldınız ne zaman aldınız yardımcı olun lütfen 😇
1Mavimavi Leylaberk doğumum mayısa denk geliyor açıkcası İlk doğumumda lohusa takımı aldım bir daha kullanmadım vermişdim Şimdi askılı pijama takımı aldım Dagi den pentidende askılı pijama elbise aldım
Hulya2626 Leylaberk H&M de çok güzel pijama takımları var bir tane aldım ben. Emzirmek içinde çok konforlu . Fiyatı 620 tl idi. H&M nin sitesine bakım mom bölümünde güzel şeyler var
Edafmo Leylaberk ben tam sen olduğun sıralar almıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama lohusa takımı almadım. Gereksiz dantelli, gereksiz pahalı ve doğumdan sonra kullanışlı değil. Ben normal önü düğmeli pijama takımı aldım lcwaikikinin uygulamasından çok güzel geldiler
Leylaberk Oznurtopal baktım da bunlar bıraz kısa ben kapalıyım bir tık daha uzun olsa daha rahat olurum gibi 😊
Leylaberk 1Mavimavi valla benimde ilk doğum olacak Nisan’a geliyor be alsam kaç beden alsam hiç bir fikrim yok 😞
kakara Trendyoldan aldım gecelik,sabahlık takım ve pijama sabahlık takım olarak 2 adet 27 haftadayız bugun geldi kargosu açrsıda 700 lira denilen ürünü yarı fiyatına aldım ıkısıne 710 lira verdim