Greenmomy Bahar-krds 5AA en iyi kalite demek. Maşallah Rabbim sevinçli haberi almayı nasip etsin çok güzel embriyonuz🥰
Mavinin_kadini Bahar-krds 5. Gün embriyosu ve a kalite yani çok iyi. Kabızlık ıkınmaya sebep zorlanmak iyi değil. Sıvı tüketin bol bol istirahat edin zararlı yiyecekten uzak durun
Unhappy Bahar-krds 5.gun embriyosu Sonda ki A plasenta kalitesi hani zar oluyor ya o Baştaki A da iç hücre kalitesi galiba ondan emin değilim
Bahar-krds Greenmomy amin canım inşallah ya bugün transferim oldu inşallah olumlu sonuçlar alırım bu sayfada bazı yorumlarda kabız olmaya dikkat edin denmiş sebebini bilen varmı
Susu_09 Bahar-krds ikinmamak için cnm ben günde 2 kayısı yedim olmamak için ilk 3 gün dinlendim sonra günlük isimi yaptm ama süpürge filan tutmadım
Greenmomy Bahar-krds bende 4AA transferim pozitif bugün keseyi bebeği gördük çok şükür. Bende hiç iş yapmadım günde yarım saat evde yürüdüm aralıklarla. Kabak çekirdeği, kayısı, kuru dut yedim ve çok su içtim. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz 🙏🏻
Bahar-krds Greenmomy amin inşallah benim bugün affedersiniz büyük abdestimde hafif ıkınma oldu ama öyle kabızlık bir ıkınma değildi kafam takıldı suan buna inşallah sorun olmaz 😞
Greenmomy Bahar-krds bişey olmamıştır inşallah siz dert etmeyin bunu bundan sonrası için dikkatli olun yeterli. O yüzden bol su için :)
Caglamert Benimde 5.gün embriyosu AA kaliteli ilk denemem de pozitif oldu Allah’a şükür 16 haftalık olduk ❤️