Lutfiye20 Kızlar hamile olup göbeği büyümeyen var mı 31 haftalığım karnım dışardan belli olmuyor bebeğin kilosu da haftasıyla uyumlu neden böyle acaba ( ilk gebeliğim)
Soruyorumm Lutfiye20 doğum yaptıgım hafta cinsiyet belli mi diye soruyorlardı dört beş aylık sanıyorlardı
Ipek_2017 Lutfiye20 iç karnın geniş . Benim de öyleydi ilk gebeliğimde dışardan kimse anlamadı 😀 kaşık kadar doğurcan derlerdi. 3500 doğdu şükür 🤲🏼.
2022bebeki Lutfiye20 İc karnimiz geniş benim 37 de şikayetiniz nedir dedi devletteki doktor hamile olduğumu anlamadi🙈 Göbek iriliği bence zor , hareketi kisitlanir insanin
RABIAOZK Lutfiye20 bende 33 haftaligim yeni yeni disardan belli oluyor birde cok dar giyinmedgim icin hele kaban falan varken kimse anlamiyor işin kotu kısmı 2. Gebeligim göbek olmayinca insanlara hamileymisim gibi gelmiyo hamile muamelesi gormuyorum🤣😬😬
Mello29 Lutfiye20 31.haftadayim az önce aynaya baktım nerde bu bebek dedim sweet giyersem kimse hamile oldugumu anlamiyor bebisin kilosu iyi oldugu sürece ben memnunum aslında böyle bile yeterince zor hayat