selam arkadasllar buraya cok yazan oldu yok randevu vermiyorlar bastan saviyorlar radyoloji oyaliyor vs. diye. burdan hareketle cok stresli gittim bende hastaneye. sizi bu konuda bilgilendirmek isterim.
Daha öncesinden kadın doğum gebe polikliniğinden randevu alıp doktorumdan istem istemistim öncelikle detaylı ultrason için sabah 8 den once radyolojiye isim bildirmeniz gerekiyor çünkü 10 gebe sınırlaması var. Radyoloji sıranız geldiğinde sizi bı alt katta bulunan perinatolojiye gönderiyor ve perinatolog siziin ayrıntılı ultrasonunuzu gerceklestiriyor. Benim ultrasonik yaklaşık 25 30 dakika sürdü. İlgilenmesi gayet iyiydi bir saat süren gebeler bile varmış. Ardından sonuç göstermek için doktorunuzdan aynı gün randevu alıyorsunuz. Ve sonucunu doktorunuz size söylüyor. Rapor da isteyebilirsiniz. Lütfen burda saçma sapan yorumlara takıp gereksiz yere kendinizi randevu bulamamaktan dolayı strese sokmayın. Özel hastanelere de bir dünya boşa para vermeyin. Bende normalde özel takipliyim ama ayrıntılı fiyatları bu kadar ucmusken eşimi de razı edemediğimden devleti tercih ettim ve herkese tavsiye ederim.