Mrvkgl34 Merhaba 9.01.2023 tarihinde hamile olduğumu öğrendim beta hcg 1945 çıktı Bugün tekrar kontrole gittim kan verdim 11.01.2023 değerim 2472 çıktı Düzenli bir yükseliş değilmiş Yaşayanlar varmı bu durumu
Sevde- Mrvkgl34 böyle bir durum yaşamadım fakat 3800 4000 li civarda olması gerekir. Her 2 günde bi 2 katına çıkması gerek. İnşallah düzene biner❤️
elvinimmm Mrvkgl34 ben kan verdigmde 1479 çıkmışti betam bidaha kan tahlili vermedim direk doktora randevu aldim.gittim kese ve bebegi gordum sizinki daha yüksek olmasina ragmen neden oyle.demisler
Nsrn_arl Mrvkgl34 merhaba düzenli bir yükseliş gibi geliyo benimde böyleydi Şuan 20 haftalık olduk çok şükür inşallah şeninde öyle olur
Susu_09 Mrvkgl34 tekrar yaptırın o zmn belli olur benim ilk 199 sonra 420 çıktı ama sonra 540 oldu korktum 2 gün sonra tekrar verdim 1800 oldu bence labaratuvardan da farkediyor ikisini aynı yere mi yaptirdnz
busrasss1 ben ilk test yaptigimda 60 cikti sonra 422 oldu kimyasal olabilir cok artmamis dedi doktor 1 hafta sonra yine yaptirdim 7800 olmustu bugun kese gorundu 1 hafta beklemenixi tavsiye ederim
Susu_09 busrasss1 çok artmamis mi 2 katına çıkması yeterli sizin ne kdr yükselmesi gerekiyormuş ki o doktora ne kdr güvenilir bilemedim
Mrvkgl34 Hayır ikisini farklı yerlere yaptırdım benim de aklımdaki soru işareti o . Maalesef onu düşünemedim .. Cuma günü tekrar çağırdı ama o güne kadar nasıl beklerim bilemiyorum
bebekveannesiii Mrvkgl34 %60-%70 artması da yeterli diye biliyorum kendini üzme aynı saatte vermediysen veya farklı yer de verdiysen bile fark ediyor
Czn2105 Mrvkgl34 ilk gebeliğimde böyle bir durum başıma gelmişti. Düzenli olarak arttı 200-400-800- vs gibi sonra 3bini gördük 6bin olması gerekirken 4.200 oldu kalp atışı duyduk bebeği gördük ama doktorum betada bir sıkıntı var kendini her şeye hazırla demişti 2. Gittiğimde beta 4.700 oldu yine de artmış diye sevinmiştim fakat kalp atışı ritmi azalmıştı. Kürtaj önerdi ben yaşıyorken yapamam dedi bir hafta daha bekleyelim madem dedi bir hafta sonra gittiğimde betam 3.800lere düşmüştü baktığımızda da bebek vardı ama kalbi durmuştu maalesef sonrasında da kürtaj oldum ama umarım sizinki sağlıklı bir gebeliktir Allah’ın izniyle gönlünüzü ferah tutun. Bir de bu arada hastaneden hastaneye de değerler değişiyor farklı hastaneler de farklı saatlerde verdiyseniz normal bir artış %66yı hesaplayınca 3.200 civarı olması gerekiyor betanız ama ilk tahlili akşam ikinciyi gündüz verdiyseniz veya biri özel biri sağlık ocağıysa da çok fark ediyor aynı saatte aynı yerde verince daha çok net oluyor
Mrvkgl34 Czn2105 çok değişik bir süreç gerçekten saatten saate bile fark etmesi .. Cuma günü güzel haberler alayım bana dua edin 🙏🏻🙏🏻
Czn2105 Mrvkgl34 edeyim inşaAllah rabbim gönlünüze göre versin hiçbir annenin böyle bir durumla karşılaşmasını istemem çok zorlu bir süreç 2. Gebeliğimi yaşıyorum aynı doktorla takipliyim takip et bunu düzenli artış olursa gelirsin demişti dağlık ocağıyla özel hastanede fark vardı çok korkmuştum sonradan fark terimli özeldekini gece 9da vermiştim sağlık ocağındakini sabah 8.30da yine aynısı başıma gelecek diye korktum ama şu an 38 haftalığız meleğin gelmesini bekliyoruz 🥹😍