Erd_23 Hüma da 10.500dedi doktorum daha uygun olan yer varmı acaba 3 hafta var doğumuma vallahi bir ayla iki katı fiyatlara mecbur kaldk şaka gibi
Erd_23 Sigortada yok 12.500 istiyorlar. Şehir Hastanesinde de yapmak istemiyorum . İlk doğumumda ilk oraya yatışm oldu çok sıkıntılar yaşadım. Psikolojimi bozdular kuvez yok diye acil sevkle hüma da yapmıştım. 4 yıl olacak 1800 dü o zaman.
sb0408 Bende Hümaya gidiyorum, 1 ay içinde 6800den 10500e çıkmış. System hastanesini aradım fiyat için açan olmadı, benim doğuma daha 5 ay var o zamana kadar araştırcam. Çok vicdansızlık ama bu kadar artması. İnşallah sağ salim kurtulursun sende canım
Erd_23 @sb0408 amin inşallah canım. Aynen öyle bu kadarda olmaz yani şehir hastanesinde insan gibi muamele görsek hiç sorun değil . Ben aylar öncesinden anlaşıp parasını önden vermeyi teklif ettim kabul etmediler . Yılbaşından sonra fiyatlar güncellenecek dediler. Kabul etmedikleri kadar varmş gerçekten.
Ebrulicee Merhaba ben Memorial hastanesine gidiyorum orda 13,500 fiyat doğum paketi olarak geçiyor süsleme vs de var. Ben eşimden dolayı 9300 e doğum yapacağım inşallah. Tekden çok daha pahalıdır. Telefonla sorsanız da doğum fiyatını paylaşmıyorlar maalesef. Giden birinin söylemesi en mantıklısı
Erd_23 @Ebrulicee sizde sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah. Bizim sigortada olmadığı için normal ucretten 2 bin fazla oluyor. Hastaneleri arayınca muayene ücreti hakkında bilgi veriyorlar ama doğum hakkında bilgi vermiyorlar. Burda bilen olursa diye yazdm ama doktorlarda zaten istediği fiyatida verebiliyorlar.
Ebrulicee Bence o kadar parayı vermek istemiyorsanız bir şehir hastanesi ile görüşün derim çünkü hepsi hemen hemen 10 binin üzerinde olacaktır. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏