Hamisbirbenn1 Merhaba kızlar Sancaktepe bölge hastanesi kadın Doğum da pınar çakmak da muane olan veya doğum yapıp memnun kalan varmı
Serraninannesi53 egemomm Hamisbirbenn1 1 sene önce ilk doğumumu sancaktepe bölge hastanesinde pınar hanımda yapmıştım. Doktor iyi hastane iyi fakat şuan aşırı pahalandığı söyleniyor. O yüzden bende başka hastane arayışındayım. Fiyat bilgisini bende merak ettim bekliyim bende cevapları.
Aselinannesi19 Hamisbirbenn1 pınar hanıma ben ilk kızımda gittim muayenede çok iyiydi doğumda berbattı hiç beğenmedim son anda geldi ebeler doğurttu resmen
Hamisbirbenn1 egemomm 500₺ muane ücreti 7200₺ normal doğum canım ben dün kontrole gittim çok memnun kaldım ☺️
Hamisbirbenn1 Serraninannesi53 normal doğummu yaptın canım bu arada 500₺ muane ücreti şimdi her yer öyle zaten
Serraninannesi53 Hamisbirbenn1 zorunlu sezeryan yapmıştım. O zaman bu kadar pahalı değildi tabi. Şimdi çamlıca erdem hastanesine gidicem orası daha uygun bugün aradım. 400 lira muayne ücreti başlıyo. Zorunlu sezeryan 6 bin lira. Henüz zam gelmemiş ama zam gelse bile o kadar pahalı olmaz. Bölge hastanesi aşırı pahalılaştı.
ROJ58 Ben gidiyorum yavuz teoman beye cok memnunum suan 39 haftaligim muaneler 500 zorunlu sezeryan 9300 gibi birseydi normal 7300 civariydi
Secilyaaa Merhaba arkadaşlar ben en başından beri bölge hastanesinde Rukiye Sedef hanımla beraber ilerliyorum 34+6 memnunum Sedef hanımda Doğum gerçekleştirmiş olan veya birlikte ilerleyen var mı ?