Prensesdiana Merhaba arkadaşlar bu 2 haftadır iç çamaşırım su gibi bundan bir ay önce de amniyosentez yaptırmıştım o zaman bu durumu yaşamadım doktoruma bugün söylediğimde ultrason ile baktığında suyunun iyi olduğunu söyledi bu arda 20+5 bebeğim normal mi
Bsealc Prensesdiana bende de olmuştu korktum suyum mu vs geliyor diye ama en son kontrolümde suyumun yeterli olduğunu dedi doktor arada olabiliyor
Ozlemmisss Prensesdiana Ben bu pazartesi gittim doktora aynı seyi bende yaşadım. 23 haftalıgım su an 21 de yaşadım. Doktor gayet normal oldugunu söyledi. Afedersin ama altıma kaçırdıgımı falan düşündüm 🤦🏻♀️ su gibi akıntı gelir bu haftalarda artadabilir dedi. İçini rahat tut 🥰
Kelebek1616 Bende gebeliğim boyunca belli aralıklarla yaşadım korkmayın . Bebeğim suyuyla alakalı mı diye çok korkuyordum hep ama suan 40. Haftadayım ara ara geme geliyor ve bebeğimin suyu gayet iyi . Merak etmeyin ama doktorunuzu bilgilendirin bu konuda .
Prensesdiana @Bsealc bende korkuyorum Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hem detaylı randevum var olmadı bide o doktora söylerim
Bsealc Prensesdiana amin Rabbim korktuğumuzu karşımıza çıkarmasın hayırlı şekilde evlatlarımıza kavuşalım 🤲🏻💕
Prensesdiana @Kelebek1616 teşekkür ederim cevabın için bugün kontrol günümüzdü dile getirdim sıvısı iyi dedi ama korkuyorum yine de