nazzkurban Kızlar 21 haftalık gebeyim bu hafta boyunca sağa sola dönerken olsun gece yatarken olsun karnımda hep baskı hissi var ama onun yanısıra derin uykuya da asla dalamıyorum ne yapmam gerekiyor tecrübeli olanlar yazabilir mi😢
elvinimmm nazzkurban 24 oldum hayla devam ediyo uykum var uyuyamıyorum uyusam ara ara uyanıyorum yada sabah cok erken uyaniyorm e uyamadigm.icinde uykusuz kalıyorum nolcak boyle blmiyom bi çözüm bulamadim ben
Eceaysezdmrr nazzkurban derin uykuları unutun vücut kendını annelıge alıştırıyor uykusuz gecelere yani bende aynıyım. 23 haftalık olacak 2. Gebelıgım 😇
efeninannesiii_ nazzkurban 29 haftaya gireceğim artık sağa sola rahat dönmek hayal diyebilirim. Gece bir anda gelen tekmeler vs hepsine alışıyor insan doğuma kadar böyle gider muhtemelen Allah yardımcımız olsun kızlar
minikoglumuz Benim de aynı ne sağ ne sol yatamıyorum Bi de böyle aşağıda Bi baskı oluyor gibi hissediyorum aciyor mu baskı mı anlamadım.
Tr2603 Bende aynı böyleyim hamile yastığı almayı düşünüyorum işe yarıyormuş çevremde kullananlar oldu tavsiye ediyorlar
Tr2603 minikoglumuz ben şu an karnımın altına battaniye falan koyuyorum bacaklarımın altına da aynı şekilde biraz daha rahatlatıyor o yüzden hamile yastığı da iyi gelir diye düşünüyorum deneyip görcem artık umarım işe yarar 🥹
Tugba54_ Bende çok uykum olmasına rağmen ilk dalmada güçlük çekiyorum arada bacaklarım huzursuzlanıyo resmen sağdan sola soldan sağa dönerken gece boyu uyanıyorum sonra uyumaya devam ediyorum
minikoglumuz Peki vajina genital bölge artık nasıl tarif edeyim bilemedim ama yatarken kalkarken acı oluyor mu sizlerde de
ilkin41 minikoglumuz bende de aynı durum var tarif edemiyorum kimseye ama baskı mı desem ağrı mı desem sanki biri yumruk atmışta morarmış ağrısı mı desem bilmiyorum ama vajina kemiğim ağrıyor resmen 1 hafta oldu böyle ve neden bilmiyorum 🤦🏻♀️😥