dilinkopsunemi-bisus monagra bir hafta sonra tartıldım 12 kilo gitmiş emzirdikçe gidiyo daha gitsin gitsin eski kilom dönsem mükemmel olur😂😂
Melekg Doğumdan çıktıktan sonra hiç doğurmamış gibi ama içi boş olan Bi karın oluyor önce ☺️ 9 kilo almıştım hemen gitmişti
monagra Melekg yaaa siz de çok az almışsınız maşallah ne güzel ben de kendime en fazla 65′e çıkmaya müsaade ediyorum, doğumdan sonra plasenta çocuk vs derken 50′li kilolara düşmüş bir şekilde eve dönersem ben o kiloyu veririm ama 60′lar yapışıyor bana
monagra Halimbey 2 ay çok güzel bir süre ya benim doğumum haziranda olacak ve o sıcaklarda bir de kilo fazlası beni bunaltmasın istiyorum aslında korkum o
Aksakal1907 @mcansum onu bende sorguladım 🤣 87 ile hamile kaldım 97.8 ile sezeryan doğuma girdim eve geldiğimde tartıldım 95 kiloydum 🤷 şuan kızım 2 aylık ve 84 kiloyum 👌🤣
Symaydin İlk doğumum da 55 ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım. Doğumda 7,8 kilo gitmişti 40 im ciktiginda da eski kiloma dönmüştüm. Bol su içtim sivi yiyecekler tükettim sütüm artsın diye onunda etkisi oldu.