ednurr55 14 haftalık hamileyim 10 gündür öksürük grip ateşim 39 du bebeğe zararı olmuş mudur diye çok korkuyorum var mı yaşayan böyle bişe ve Nefes alamıyorum öksürmekten bebek iyi midir acaba içerde doktora da gidemedim ilçede oturuyorum mesafe çok uzak
segah06 ednurr55 canım geçmiş olsun 6 saatte 1 kez parol alabilirsin. Birkaç hafta önce aynılarını yaşadım. Ilık bir duş al ve odanın ısısını düşür mümkün oldukça. Sogani halka halka kesip uzerine bal dokunce sulanacaktir. onun suyunu git gel ic. cam kozalagi pekmezi vs de icip atlatmistim. cok gecmis olsun. viral salgina yakalanmisin
1prensannesiiiii ednurr55 öksürükten gittim doktora iyileşmeye bak ama ateşin olursa gel demişti doktor canım enfeksiyon olabilir diye
Ilahem ednurr55 zencefil limon bal bi suda hall et ic iyi gelir.bende oksuruyorum ama benimki qaliba alerji.oysa soguk alginligin zan etmisdim.😪
ednurr55 Yapmadığım denemediğim şey kalmadı ateşi atlattıım öksürük burun akıntısı geçmiyor nefes alamıyorum ya ölüyorum halsizlikten
1prensannesiiiii ednurr55 ben kullandım antibiyotik şurup hiç fayda etmedi öksürüğe canım kullanma bebeğin için daha iyi ama ateşin için bişey diyemem
ednurr55 Ilahem pekmez karabiber ıhlamur limon aktardan karışım aldım o bal soğan sarımsak hala öksürüyorum ağlıyorum artık
ednurr55 1prensannesiiiii ateşim 39.5 oluyordu boğaz enfeksiyonu dedi doktor mecbur kullanıyorum ateşte bebek için tehlikeli ama enfeksiyon da tehlikeli benim asıl derdim şuan öksürük nefes alamıyorum