-Merveet Bat 16 olan var mı beraber bekleyelim sonuçları yazalım her ay bir ümit var içimde bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecem 🤲🦋
Kivircikkuala -Merveet benimde 19 u inşallah hamileyimdir ve bekleyen herkes 🤲🏻 Ben ekimde çekindim iki tüpüm tıkalı çıktı ilaç ile açıldı mucizemi bekliyorum
Askeryarii -Merveet ben çatlatma iğnesi vurundum testte çift çizgiyi gördüö kanda gebelik yok dediler belki geç döllenme olur diye bekliyorum benimde 17 si bakalım 😞
-Merveet cancik nasip rabbim ikram etsin inşallah adet olana kadar ümit var bence içinizi ferah tutun 🌸
-Merveet Kivircikkuala ay inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bende 1.5 sene korunmadim olmadı bu ay da adet olursam bende cekilcem insllah 🦋🤲
-Merveet Askeryarii ay insllah vardır canım evet geç döllenme olabilir kuzenimde bu şekilde öğrenmişti rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 🦋🤲
Askeryarii -Merveet nasıl öğrendi canım bana bi umut ol benim 2,30 çıktı hcg değeri acaba yükseliyormu ben çatlatma iğnesi vurundum 10. Ve 12. Gün test yaptım pozitif çıktı iğne etkisi dedim ama kuzenindemi öyle oldu
Kivircikkuala -Merveet benim de 1,5 sene ama ben doktor doktor gezdim içim hiç rahat değildi resmen birşey olduğunu hissediyordum en son devletteki doktor çözdü
-Merveet Askeryarii gününü bekledi canım o ve gününde olmayınca yaptı çıktı herkesin tabi farklılık gösterir ama insllah çıkar canım 🤲🌸🦋