Kayrabera8 Herkese iyi akşamlar, 36+2 den selamlar Elif çiler eren in takibindeyim daha önce iki doğumumu da orada yaptım, şimdi de güzel doktorumla yola devam… sizler ?
Mugeliya Kayrabera8 merhaba bende alif hoca takipliyim 16 haftalik arkdasimin tavsiyesiyle basladim elif hanima
AyseYldz Kayrabera8 Bende Elif hocaya takipliyim. 27+4 olduk. Ilk 2 çocuğunuz da mi onda olmuştu nasildi dogumlar
Kayrabera8 AyseYldz sonuna kadar güvenirim Elif hnm a, işinde çok iyidir, hepimiz kolaylıkla atlatırız inş
Kayrabera8 Hanımlar, cuma öğlen Medipol megada sezeryanla doğum yaptım, hastane, ekip doktorum mükemmel, şükürler olsun herşey çok iyi geçti, iyileşme sürecim de çok çok iyi bi önceki sezerysnda çok daha zor iyileşmiştim, Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Tuuba_ust Sezeryan sonrası normal doğum denemek istiyorum. Elif hanımın bu konuya yaklaşımı nedir acaba?
AyseYldz Kayrabera8 Ayağı kalkmaniz kolay oldu mu? Bir de Elif hanım normal doğum yanlısı diye biliyorum siz isteyerek mi sezeryen oldunuz
Kayrabera8 AyseYldz şükürler olsun ayağa kalkmak bir önceki sezerysna göre çok kolay oldu, hareketlerim de öyle, kendi balıma WC’ye gidip yataktan kalkabildim hastanede bile , Elif hnm normal doğum yanlısı tabii benim ilk doğum 3,5 kg çatım dar bebeği doğuruyordum ams Kaybediyorduk şükür yaşadı ( farklı bi doktor) ikinci bebek 29 haftalık ölü doğum oldu sebepsiz kalbi durmuştu 3. Normal bekledim 40 ı geçti 4 kg olunca kanala bile girmedi 10 cn açıklıkla acil sezerysn oldu Elif hnm konferansa gitmişti yetişemedi bu bebekde de risk almadık zaten kaybetme korkusuyla da geçirdiğim bir hamilelikti sezerysn planladık