Busece06 Kızlar oksoparı sadece kollarıma vuruyorum yani bigün sağ ertesi gün sol olarak. Acaba gebelik boyumca bu sekilde kollardan devam etsem bu sekilde kullanan var mı diğer yerler çok yanıyor 🥹
Denizahsen Busece06 ben göbekten yapıyorum ilk günden beri enjekte edince yakıyor biraz, diğer yerlerden yapmaya cesaret edemiyorum 🥲
busraydnc Busece06 ilk günden beri göbekten vuruluyorum doktorum en sın zamanlar kola geçeriz demişti 26 haftadayım halen göbekten devam 4 parmak olacak şekilde göbek deliğinden sağ sol üst alt vuruyorum ama alt pek yapmıyorum alttan acıtıyor
Ebruuuu16 Canım bende o şekilde yapıyorum göbekten yapınca ilaç çok yakıyo. 4 aydır o şekilde devam ediyorum ama bi sıkıntı olmadı şükür
_Ceyda_ Denizahsen 15 haftalığım bende hep göbekten yapıyorum kol daha çok yakıyor gibi geliyor bacaktan da asla cesaret edemedim 🫣
Denizahsen _Ceyda_ doktor bana göbek ve bacaktan vurabileceğimi söyledi biraz araştırdım bacaktan çok acıtıyormuş bende hep göbekten yaptım bizde 14+6 olduk 🥰
Denizahsen Greenmomy evet her yere yapıyorum ilk iğnemi onlar yapmıştı her tarafa yapabileceğimi söylediler bende dönüşümlü yapıyorum her gün aynı tarafa değil
Bsealc Busece06 7 aydır kullanıyorum aynı yerden vurunca ödem vs yapıyormuş karnımdan artık vurmuyorum ama kol ve bacaktan vuruyorum
avakado7 Busece06 Annemle göbekten yapıyoruz. Kol da denedik. Göbek deliğinin sağına ya da soluna 4 parmak ötesine yapabilirsiniz. Önemli olan yaptıktan sonra pamukla bastırmak. Morarma o şekilde az oluyor. Bir de çok yakarsa teninize buzu değdirmesen bir torbaya beze sarılı olabilir. Onu uygulayabilirsiniz. Çok uzun tutmayın derdiniz soğuktan kızarmasın.
Greenmomy Denizahsen teşekkür ederim bende genelde göbek deliğinden aşağı yapıyorum sanki orası daha az acıyor gibi :)
Busece06 Çok sağolun cevaplarınız için Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu yolculuk zaten zor, böylesi biraz daha zor ama hayırlı sonu hayal edince herşeyin yükü hafifliyo 🌸🙏🥰