031019 feyzatanis34 3 yıl sonra hamile kaldım ve hamile olduğumu evlilik yıldönümümüze yakın öğrendik 🌼
Bsrbrg feyzatanis34 bende 6 haftalık oldum bugün gittim ama duyamadık kalp atışı 12. Haftaya kadar duyulamayabilirmiş
Sunney mhmtsmy adetim düzensizdi biz gününü tutturamıyoruz diye düşünmüştük. Doktora gittim minik minik kistlerim varmış ama zararsız bunlar dedi folik asit verdi 10 gün sonra hamile kalmışım 🤣 bu kadar hızlı beklemiyoduk
AdaKaranfili feyzatanis34 hic korunmadim evlenince.ilk ay hamile kaldim.bir ayimizda bir aylik hamileydim😂
minikmucizeemaak feyzatanis34 5. Ayımız bitti 2 aydır korunmuyoruz bu ay bana da bebişimin haber nasip olur inşAllah ❤️🤲🏻
3babymom feyzatanis34 2 ay sonra hamile kaldım 1 yıl nişanlı kalmıştık genç anne baba olalim dedik 😂 çok şükür oldu da 11 yıldır evliyim oğlumu kardeşim saniyolar
_Ayten1_ feyzatanis34 feyzatanis34 Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kaldım. Maalesef 9 haftalıkken düştü ( kürtaj falan derken 3 ay geçti hala hamile değilim (
balkizinbebegii feyzatanis34 1 sene sonra istiyorduk öyle de oldu çok şükür ☺️ Yıldönümümüzde yeni hamileydim. Öncesinde bile isteye korunduk 🌸
Semakzm_ feyzatanis34 iki ay yine iyiymiş ben bi ay sonra hamile kaldım 🤭güya bir yıl boyunca çocuk düşünmüyorduk ama rabbim nasıp etti demekki böylesi hayırlıymış 🥰
Alimenur feyzatanis34 hayır elhamdülillah zaten eşimde bende çok istiyoduk şükürler olsun rabbim yüzümüze güldi dualarımızı kabul ettii Herkes yaşıma rağmen erken dedi ama bence nasip 19da hamile haldım 20de doğurcam inşallah
elifcicek_07 Alimenur Allah bağışlasın inşallah genç anne olmak çok güzel bir duygu eminim ama çok küçüksün yaa hayatının baharı :)