Semilk05 feyzatanis34 kuzum sen yine iyisin biz eşimle 7 sene sevgililik yaşadık hep 2-3 sene bekleriz çocuk için dedik 3 ay korunduk sonra heöen çocuk istedik 🤭 ilk denediğimiz ay hamile kaldım zaten şu an 36+2 yim kuzumla
feyzatanis34 Babykalamar Evet her nasip vaktine esir.. Bizde 2 ay sonra korunmayı bıraktık ve ilk ay olmadı, ondan sonraki ay oldu:) daha öğreneli 4 gün falan. Kan testini bekliyorum👼🏻
Semilk05 feyzatanis34 ya aslında ne kadar sevgili olsan da aynı eve girdiğinde daha farklı eş olmak sorumluluk almak heleki çocuk sorumluluğu cok başka. Ama ⅔ sene bekleriz dedik ¾ ay anca korundum sonra oldu zaten
Tubatgn feyzatanis34 22 mayısta evlendim 18 haziranda hamile olduğumu öğrendim son adet tarihimde 22 Mayıs 😂😂
Birglbiray Evlendim 2. Ayında hamile kalmışım 1. Yılımıza tam olarak üç kişi girdik evlilik tarihimiz 22 Ağustos oğlum 21 Ağustosta doğdu 😂
sacmalamakizim feyzatanis34 Bazen diyorum doğru ama, geri hemen vazgeçiyorum. Rabbim aratmadı nasip etti diyorum. ☺️
feyzatanis34 Semilk05 insan bi zamandan sonra sıkılıyor evde 🤣 mesela benim eşim işi gereği hep evde. Ben 4 aylık evliyim ama 8 aylık evli sayıyorum kendimi 7/24 beraberiz🤣
Tbayram feyzatanis34 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖Biz mayısta evlendik 2 ağustosta bebeğimizi öğrendik☺️ Hiç korunmadık ama o ne zaman isterse o zaman gelsin dedik hep oda bizi beklemedi çok şükür. ✨
berceste5155 feyzatanis34 5.ayda hamile kaldım biz aslında çocuk düşünmüyorduk ama bir kereden bir şey olmaz diyip korunmasız ilişki yaşadık olanlar oldu 😂 bazen diyorum keşke biraz daha başbaşa kalıp tadını çıkartsaydık
CmreKsidar feyzatanis34 3 buçuk sene sonra hamile kaldım. Ama biz istemedik biraz gezelim biraz borcumuz bitsin diye diye erteledik 😂