bernaaozkara Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim bugün ultrasonda bebeğin kalp atışları görülmedi sadece kese göründü detaylı ultrasondada sadece kese göründü sizin aranızda bu durumu yalayan varmı doktor 1 hafta bekliycez yine duyulmazsa kürtaj dedi
Sinem0135 bernaaozkara benım bir arkadaşımda duyamamıltı. 8 hafta da duydu siz de inşallah duyarsınız p zmm
[silindi] bernaaozkara direk duyulmazsa kurtaj Diyen doktorlara gicik oluyorum 😡😡 gec dollenme diye birsey war, haftaya insallah duyariz diyeceklerine 😡
hilalldal Emine-bayar47 merhaba benim de 5+6 kalp atımı yavaş dendi sizce bir haftaya ne olur yAni belki yeni oluşuyor olabilir mi
hilalldal bernaaozkara merhaba canım 6.haftadayız, benim de dün 5+6 kalp atımı yavaş Allah bilir dedi doktorum haftaya tekrar gideceğiz dua ediyorum bol bol sende et belki geç oluşacaktır 🥹
hilalldal Emine-bayar47 ilk doktorum umudu kes dedi şok olduk aşırı sinirlendim yani doktorumu değiştirdim dün farklı bir doktora gittim Allah bilir dedi haftaya tekrar bakalım dedi yani psikolojik olarak strese girmemek için napacağım bilmiyorum
Emine-bayar47 hilalldal yok cnm allah büyük etrafımda bi çok öyle hamile kadın biliyorum bazılarına dawnsendrom diyorlar bazıları kalbi durmuş git aldır diyo sonra öyle sonradan bişy olmadığını öğreniyorlar sen umudunu allahtan kesme cnm allah kimsenin kucağini boş bırakmasın