2022Mom2022 Selamun aleyküm kızlar 28+3 üm vajinamın içinde garip bişey oluyo ,farzedinki elinizi açtınız yavaşça yumruk yapıp tekrar yavaşça açtığınızı düşünün vajinamın içinde böyle bişey hissediyorum neyin nesi bu 10 dk bi 3.oluşu
CerenKoca 2022Mom2022 Canım bebeğin aşağıda olmasından değil mesaneye baskı yapmasından kaynaklı oluyormuş yani o baskı yaptıkça sen kasılma hissediyorsun korkma ☺️
2022Mom2022 [silindi] Kaç haftalıksın canım süreklimi oluyor kasılma olabilirmi bu yada işte yalancı sancı vs
[silindi] 2022Mom2022 35+3üm şuan bayadır oluyor normal demişti doktorum. Sancı olması için düzenli olması ve sürekli olmaması gerekiyor
ikimelekannesi28 [silindi] bebek doğuma hazırlıyor kendini dönüyor yada kasılıyor yerini genisletiyordur
Mommy61 2022Mom2022 ya bebek aşağıda ise onun hareketleri vajinada hissedilir bana da oluyor korkulacak bir şey değil benim de bebeğim aşağıda
Mommy61 2022Mom2022 28. Haftadayım bebeğim baş aşağı pozisyonunu almıştı zaten 2 haftadır öyle ultrasonda. Ee ağırlık orada olunca sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissettiiriyor oralarda oynuyor bazen canımı bile yakıyor doktor böyle gebeler var bebeği aşağıda duran dedi. Ama yine de o bebeğin basısının rahim ağzını yumuşatıp erken doğuma sebep olması ihtimaline karşın mümkün olduğunca dinlen ayaklarını uzat dedi. Servikal uzunluk ölçümü yaptı haftaya göre normal buldu