Pltkbra İyi akşamlar kizlae ben 29 yaşındayım ilk cocugumu 2012 ikinci 2014 de dünyaya geldi hiç sıkıntısız ikide normal doğum 8sene ara verdim eşimle geçen sene çocuk yapmaya karar verdik ben bu bir sene içinde 3 defa kürtaj oldum ilki sagliksiz gebelikti 8 haftada sonlandı ikinci boş gebelikti 7haftada sonlandı sonra genetige falan gittim yoğun pıhtılaşma çıktı 8 ay ara verdim hamile kalmadan bebeaspirinine başladım Kasım ayında takrar hamile olduğumu ogrendim hemen iğne ye basladim ve herşey normal ilerliyodu kalp atışını herseyini duydum ama 6+2 de kanamam başladı ve hiç durmadı o kadar kanamaya bebeğimin yine kalbi atiyodu birgün hastanede gözetim altında kaldım sonra eve geldim ve sürekli yattım o arada kanamadan dolayi iğneyi kestiler ve günde 3 defa progestan ağızdan kullandım en son tekrar kontrole gideceğim günün gecesi benden 6tane parça düştü pıhtı diye düşündüm sabah hastaneye gittiğinde bebegiminde dustugunu öğrendim tam 1 ay oldu size sorum ben nasıl bı yol izlemeliyim napmam lazım iğne kullanmama rağmen yine bbegimi kaybettim lütfen ayni durumu yaşayanlar yazarsa sevinirim
heleminnosminnosminnos Hiçbir bilgim yok ama inşallah en kısa sürede Allah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat daha nasip eder, gerçekten seneler içinde artık yediğimizden mi yaşadığımız hastalıklardan mı her şey ne kadar zorlaşıyor 🥺
Pltkbra heleminnosminnosminnos amin inşallah bende anlamıyorum neden böyle oldu diye pataloji hep temiz cikiyo
siyahinci3 Halk arasinda surekli dusuk yapan hanimlara sibyan var denir duydunuz mu bilmiyorum..Iyi bir ehil kisiye okutun kendinizi ..Benim yengemde 2 cocuktan sonra 3 kere dusuk yapti okuttular abim imam suanlik hamile kalmadi tekrar ama onun yasi var 40 a yakin
Pltkbra siyahinci3 canım bizde de sürekli düşük yapan kadınlar özellikle tekrar hamile kaldığını öğrenir öğrenmez hoca hemen bı muzka yapıyor onu hiç üstünden cikarmiyosun annem tekrar eğer hemile kalırsan hemen hocaya gidelim dedi ama
siyahinci3 Pltkbra evet yengeme de yazdi hoca oda uzerinde taşıyor muhafaza ayetleri yaziyorlar sanirim