Ftm124 aynenkezoaynen tok karna mı aç karna mı? Bir de ben 10ml lik olanı aldım içeriği artıyor sadece sanırım. 25 haftalık hamileyim de korkuyorum bebeğe zarar verir diye. Tekrar çok teşekkür ederim 🥹😍🫶🙏
aynenkezoaynen Ftm124 hayır ne zararı olacak ki :) aksine bebeğine faydalı bir vitamin kullanıyorsun. Benimki de 10ml sabah kahvaltından sonra sıkıyorum. Zaten bir fıs yaklaşık olarak 10 damlaya tekabül ediyor. 1 ay gidiyor nerdeyse
CayGetireyimMi aynenkezoaynen merhaba hortlattim sohbeti ama faydasını görmüştü muydunuz bana da dodex yazıldı ama vurulsam mi ocean mi kullansam bilemedim
aynenkezoaynen CayGetireyimMi evet tabiki iğnenin hiçbir faydası yok boşuna totoşunu süzgeçe çevirme😀 2 haftada 200 den 800e çıkardım kesinlikle tavsiye ediyorum
Banubebek1 Ftm124 bende dün gittim kontrolüm vardı b 12 cok düşük iğne verdi doktorum 5 tane haftada 1 vurulcam hatta bugün ilkini vuruldum bende Bi sıkıntı yok şükür
CayGetireyimMi aynenkezoaynen çok teşekkürler valla cesaret edemedim zaten inşallah sprey yeterli olur 💞👍😁. Bir fıs mi kullandın canim
aynenkezoaynen CayGetireyimMi evet bir fıs zaten 10 damlaya denk geliyor, dil altına sık 5-10 saniye bekle sonra yut😀
Kaderkkkkk Ftm124 gebelik kategorisine baktım şimdi c kategori doktor daha iyi bilir ama verilmemesi lazım gibi
aynenkezoaynen CayGetireyimMi tabi d vit için en iyisi ocean D3 k2 olanı kullandım. Oda vitamin seviyemi 10 dan 63 e çıkardı hala da kullanıyorum hedefim 100 üzeri😀 hergün dil altına 10 damla yeterli
CayGetireyimMi aynenkezoaynen ya ben onu günde bir damla kullanıyordum üzerinde öyle yaziyor diye 🤧 ve dil altına kullanmıyorum direk ağzıma damlayiyorum
aynenkezoaynen CayGetireyimMi yetişkinler için 10 damla canım dil altına yapmamın sebebi de daha çabuk emilmesi için😊