SaadetBayrak 30 ekime sezeryan günümü aldım 38. Haftada alıcaz dedi doktorum tansiyonum yüksek çıktığı için daha fazla bekletmeyelim dedi🤭😊
Esra44 SaadetBayrak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Acaba 38 e başlarken mi yoksa 38 i tamamladıktan sonra mı sezeryan olacaksın ?
HalisEbruoban SaadetBayrak canım benım mart gorunuyodu kozım subatta dogdu ıkıncı bebegım de kızım gıbı erkencı davranırmı bılemem
Kbrsoy Ben de Kasım sonu annesi olucakken gebelik zehirlenmesinden dolayı Ekim sonu annesi olacağım sanırım 🤗
Glbyrk SaadetBayrak Aaa ilk kez duydum 🙄🙄Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🙏🙏🤱🏻🤱🏻
Kbrsoy SaadetBayrak evet bugün kesin tanı koyuldu. Bebeğim 35 haftalık 2.800 kilosu. Bi hafta gelişimi için hergün gidip geleceğim gerileme olursa alıcak bebeğimi
SaadetBayrak Kbrsoy kilosu çok iyi canım küveze bile gerek kalmz vardır herşeyde bi hayır sağlıkla gelsin☺️
Kbrsoy SaadetBayrak Evet şükür ki gelişimi güzel dedi doktorum da. Sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil 🤗
Smyyn Bende 37+3 deyim. Nst de sancım çıktı, çatı muaynesi yaptı 2 cm açılma var. Benim kide pek kasıma kalmayacak gibi böyle bir durum yaşayan varmı
Burcu16 SaadetBayrak hadi hayırlı kolay doğumlar❤️ Bende 18 kasımdı 18 ekimde doğurdum Melegim küvezde..
Kbrsoy Nesdmn şimdi gidiyorum hastaneye canım kan değerimde çok düşükmüş kan takıcak şimdilik sadece onu biliyorum 😣