ilkbebegimm Kızlar tam 38 haftalık olduk Bursa şehir hastanesine gidiyorum erkek doktorlar çatı muayenesi yapıyor mu acaba geçen hafta yapıldı bi parmaktı suyum da biraz fazla ne derler acaba
Aytugmrac ilkbebegimm bende tüp bebek yaptım 6 ayındna beri şehir hastanesine gidiyorum fakat korkuyorum normal doğumda çok kötü ebeler el atıyor herkes kötü davranıyor diyorlar çok korkuttular beni ne yapacağımı bilmiyorum sizin duyduklarınız varmı normal dığum yapıp memnun kalan
Nilaylasimay Dogumhanede ebeler yapiyor acilden girerseniz yada jormal randevu hastaysaniz erkek yada kadin kim varsa o yapiyor bende oraya gittigim için biliyorum ama bence erkek doktorlar cok daha anlayisli
Selin5125 Nilaylasimay benim bugun nst de sancı çıktı doktor dedi gebe okuluna git orda muayne etsinler ordaki kadın yaptı
ilkbebegimm EyAs doktorum normalde Zeliha ataktı ama ona alamadım bi hafta sonra çağırınca 10 gün sonraya anca buldum cuma günü işte 38+2 oluyoz bu erkek doktor da coşkun orhaner senin kim canım orayamı gidiyon
EyAs ilkbebegimm evet canım bende oraya gidiyorum şimdilik yaşar can ’a gidiyorum. Ama bayan doktor olsa benim için daha uygun olur. Zeliha atak nasıl biri memnun olan kadar olmayanda çok.
ilkbebegimm EyAs aynen bende öyle duydum çok detaycı bi de hep kendi doğrusu doğru diye ısrarcı ama detaylı olmasıda bazen hoşuma gidiyor yüzeysel bakmalarından iyidir devlet sonuçta özel gibi beklememek lazım
EyAs ilkbebegimm evet ilk defa gittim b3nde birde çok fazla yoğun içerde 3,4 hasta birden bekliyor derdini anlatamiyosun.
ilkbebegimm EyAs aynen canım güne göre de yoğunluk değişiyor hafta başı haftanın son günleri çok değişiyor inan ki alabilirsen Perşembe cuma al
minikmucizemmmmmm ilkbebegimm ben farklı şehirden gelcemde ailem bursada. Onu önerdiler bide zeliha atak ama ikisinede randevu yakalayamıyorum hiç
ilkbebegimm EyAs ona da cuma yeni gidicem yeni gelmiş özel hastaneden bakalım nasıl biri doğurmazsam o zamana kadar🥰
Zeynepsnu EyAs ben geldiginden beri ona gidiyorum gayet ilgili sorularinizi rahatlikla sorun açıklayıcı cevapları,ilgiside güzel
ilkbebegimm minikmucizemmmmmm biraz zor oluyor canım sabah 10 da tam sistemden bakıp alabilirsin şehir hastanesi için randevu açan tüm doktorları görürsün en azından ama 16 gün sonraya veriliyor bilgin olsun
Denizinanne minikmucizemmmmmm canım bulabiliyorsan memik karakucuk çok iyi doktor bebegin herseyini gösteriyor sana daha önceden bir kadın doktora gitmiştim hiç birsey demeden direk ultrason fotoğrafını elime verip göndermişti
EyAs ilkbebegimm ben bi baktım da gayet pozitif birine benziyor dedim eğer memnunsan bende ona randevu aliyim
ilkbebegimm EyAs eğer hemen şimdi almıycaksan randevu gününe varsa cuma günü gidicem gideyim kontrol edince söyleyim sana ona göre al bari