tecrubesizanneadayi12 Lansinoh göğüs ucu kremi aldım artı olarak ayva çekirdekleri biriktirdim ondan jel yapmayo düşünüyorum sizce gümüş kapak almalı mıyım bunlar yeterli olur mu
2022bebeki tecrubesizanneadayi12 Gerek olursa alacağım ben de açıkçası bir de aventin göğüs kalkanini verdi eltim. Emzirmeden önce kendi sutumuzle de nemlendirmemiz gerekiyormuş şifa olur umarım
2_kezannelik tecrubesizanneadayi12 16 gün önce doğum yaptm ilk guner gogus uclarim kaniyordu artik sonra bi arkadasin tavsiyesiyle gumus kapak aldim allahim ne yara ne aci bisey kalmadi ama nereye kadar bubu kllancam bilmiyorum l
sedaa_aa tecrubesizanneadayi12 ben hiç kullanmadım. Doğuma yakın lansinohu sürmeye başlamıştım ovalamadan. Doğumdan sonra da hiç ara vermeden devam ettim sürmeye. Bence lansinohu en baştan düzenli olarak kullanırsanız gerek kalmıyor
eylulicten tecrubesizanneadayi12 bende bir ise yaramadi lansinoh daha hafifletiyor suan. Hafifletiyor o da. Aciyi mecburen cekiceksiniz emzirirken ama yara olursa hic emziremezsiniz ona da lansinoh suruyorum acisini aliyor 😔
tecrubesizanneadayi12 2022bebeki kendi sütümüzle nemlendirmeyi duymamıştım onuda yaparım inşallah teşekkür ederim
tecrubesizanneadayi12 2_kezannelik göğüs uçları bir süre sonra alışıyor diyorlar ama sonrada diş süreci bailıyor bu seferde bebek dişlerini geçiriyor. Ama böyle dediniz alsam mı acaba
Nazlimom tecrubesizanneadayi12 en gereklisi gümüş kapak ben lansinoh göğüs ucu kremini almıştım sadece 2 kere sürdüm ama doğum sonrası hep göğsümdeydi kapak ne yara oldu ne bişey iyiki almışım
tecrubesizanneadayi12 Nazlimom bu gidişle alacak gibiyim😂acı eşiğim çok düşük o acıyı çekmeden direk kullanayım hiç yara olmasın diyorum
sedaa_aa tecrubesizanneadayi12 36 da başlamıştım. Ama hiç ovalamadan sürün çok az sürseniz yetiyor zaten
yabadabaduu tecrubesizanneadayi12 ben sadece lansinah krem aldım onu bile nerdeyse kullanmadım 2 hafta falan göğüslerim sadece acıdı kremi sürmeye vakit bulamadım bebeğim sürekli emmek istediği için boşa gidiyodu gümüş kapağada para vermek istemedim tabi herkesin farklı olabilir yarası da
berceste5155 tecrubesizanneadayi12 kızım 4 aylık hiç gerek duymadım ben sadece kantaron yağı kullandım ilk zamanlar
tecrubesizanneadayi12 hilalella 420 civarında buldum o yüzden pahalı geldi 230 sa pekte birşey değil yeterince çok masraf yaptık zaten
Miniminnacik tecrubesizanneadayi12 Sürekli emziren anne olacaksan evet gerekli kuzum çünkü çok yara olmaya müsait oluyor göğüsler sızısini alıyor.
hilalella tecrubesizanneadayi12 ben 1 Ay öncesinden lansinoh kullanmaya başlamama rağmen göğüs ucu olmadığı için göğüs uçlarım koptu ve iltihap aktı aylarca acemilikten mi bilmiyorum gümüş kapakta almamıştım kızımı emziremedim sırf bu acıdan dolayı şimdi 2. Doğumuma 1 buçuk ay var dün gidip aldım herkese çok iyi gelmiş bana ve alacaklara da şifa olsun
Hunilininbirii Göğüs kalkanı yada gümüş kapak almadım lazımda olmadı. Yara olacağını hissettiğim zaman mustelanın kremini kullandım