Annebebek_33 14 haftalık geçen ayda 2. 6 ydi düzenliyor ama yükseliyor herhalde devamlı olan oldu mu böyle tedirgin oluyorum bazen
femme Annebebek_33 Bugun ıttım dahılıyeye 2,5 altında olmasını ıstıyoruz dedı ama sızın baya sınır da ılaca gerek görurlermı bılmıyorum
Momtheangel Annebebek_33 ben tiroid hastasıyım canım ilaçla düşüyor anca yoksa yükseliyor TSH değeri 2.6 yüksek değil sınır ama doktorun bunu kontrol ettirir dahiliye de ilaç verir
Sinem0135 Annebebek_33 14 hafta da geçerli bilmiyorum ama benım Tsh 2.8 iken doktorum ilaç vermişti . Gebelikde 2.5 altı istiyoruz dedi . İsterseniz siz de bir doktorunuza danışın
s100516 Annebebek_33 benim 7.1 di 6 haftada 5 e düşmüş ilk aylarda 2 nin altı olması gerekiyor hamileliğin ilerleyen aylarında artış oluyormuş öyle dedi doktor normal olarak bebek büyüdükçe değer de artıyormuş
Annebebek_33 İlaç kullanıyorum düzenli de takipteyim hatta doktor dozu da ayarliyor ama son tahlilde 2.5 gelmis yine doktor mu dozu ayarlayamiyor naoiyor anlamiyorum ki