Daisy0000 Mucize-m1 Bende de o haftada inanılmaz halsizlik ve uyku vardı.Şuan 16dayım ,14ten sonra uyku halim azaldı..
Bulutt61 30.haftamdayim baslarda cok iyiydim ne yorgunluk ne uykusuzluk vardi ama bu haftalarda surekli uyku istegi halsizlik vs var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Btlklnc Mucize-m1 24.haftaya saat 1e kadar uyuyam ben gece 4te de yatsam sabah 9da dikiliyorum veee tuhaf bısey daha var asırı derecede dinç kalkıyorum😂 bebegım acıkmıs gibi içimde kıpır kıpır yapıyor ona uyanıyrm her sabah
Tugbaysima Hamileliğimin balondan sonuna kadar ağır basan uykum vardı geldiği anda uyurdum iyi ki de uyumuşum şimdi bebeğim doğdu uykusuz geceler baş gösterdi 😂😂
Melekavsr Mucize-m1 çok normal 4. Ayın bitimeni kadar sürebiliyomuş. Ben 13+0 ım daha 3-5 gündür normale döndüm bu sefer de kalça ağrılarım başladı. Evim dublex alt kata inip çıkınca bile kalçalarım kırılacakmış gibi ağrıyo
Mucize-m1 Mide bulantısı hapı + progestan etkisi de var bence çok enerjik biriydim şuan kendimi çok tembel hissediyorum
Babykalamar Mucize-m1 14. Haftaya kadar her buldugum yerde uyudum desem o kadar uyku halim vardi sonra azalarak bitti simdi 33. Haftamdayim son 10 gundur gun icinde yine uykum geliyo uyuyasim geliyo🤣🤣🤣