Sena_1997 Arkadaşlar adetim 2 gundur gecikmiş kan tahlili verdim 2526 cikti sizce kac haftalik gebeyimdir
kucukbebek Tubatgn Benim Betam 49.5 cikti bugun Sata gore 9+5 olmam gerek, normal mi? Yurtdisindayim oyle kan veremiyoruz Tr de gibi Daha kalp atisi vs bakmadilar
Semihaoyku kucukbebek bu degere gore 3 haftalık hamılesnız sat a gore hesaplanırsa 25.000 28.000 falan cıkması gerek muhtemelen gec dollenme olmuş sızınkı son adet tarıhınız nedır
Tubatgn kucukbebek Sata göre hesaplayın betaya göre değil yazılanlara bakmayın geç döllenme olabilir. En net ultrasonda belli olur haftanız doktorunuz size bilgi verir yurt dışı biraz farklı işliyor sanırım
Sinem0135 kucukbebek kuzum gelç döllenme olmuş büyük ihtimalle. Sat tarihini ultasrona göre değişirler .
Semihaoyku kucukbebek Benimde 4 Kasım son adet tarihim daha adet olmadı testlerim nagatif cikiyo benmde salı günü kontrol var 30 Aralık’ta gittim kan baktı alt muayne yaptı 5mm kese gördüğünü söyledi bakalm bekliyorum haftayq saliyi
kucukbebek Tubatgn Bekliyorum ay sonu ultrason kontrolumuz, insallah hersey normaldir🤲🏻 tesekkur ederim❤️❤️
kucukbebek Semihaoyku Beta hcg baktirmiyon mu sen canim? Orda bali bakma sansiniz var. insallah hersey normaldir canim🤲🏻🤲🏻❤️
Rabia4687 Adet günüm geçmedi.ama aşırı bel ağrısından dolayı kan ve idrar tahlili yaptırdım ikisinde de çıkması.bi k haftadır belirtiler var.
Semihaoyku kucukbebek en son 30 aralıkta baktı 0.100 negatıf cıktı beklemedeyım pazartesı gunu test yaptım negatıf cıktı o yuzden randevu gunumu beklıyorum o zman vercem kan