Bsk2101 Ben gebeliğin başından beri hem özele hem devlete kontrole devam ediyorum. Ama bu hafta çok ilginç bir şey oldu. Pazartesi özele gittiğimde 37+1 de bebeğin kilosu 3400 dedi doktorumuz bugün devlet hastanesi kontrolümde de 37+4 olduk ve 2975 çıktı. Bu kadar fark olması normal mi? Ben hangi ölçüme güvenmeliyim şimdi. Baktığım zaman özeldeki ultrason cihazları daha kaliteli dört boyutlu falan. Ama bu kadar fark eder mi anlmadım.
EdaElif Bsk2101 Bende hem özele hem devlete gidiyorum ama bi fark yok doktorlarımın ikiside aynı kiloyu boyu söylüyorlar
Kenanizm18 Bsk2101 doktorum cihaza göre 300/500 grm oynuyor demişti benimde. Renkli dopplere gönderiyorlar o zaman kesin sonuc cıkıyor
Prensimingeliyo EdaElif cnm bende senin gibi başından beri Bi özele Bi devlete gidiyorum devlette 21-4 gözüküyor özelde 21-6 2 4 gün den birşey olmaz Zaten iki sinde de bebişin in kilosu normal bence hiç takma kafana
Bsk2101 Prensimingeliyo yok canım kilolarını takmıyorum zaten de hani acaba özeldeki doğruysa daha doğuma 15 gün var o arada gelmezse normal doğum sıkıntıya girer mi hangi doktora güvenmeliyim bilemedim.
EdaElif Prensimingeliyo Bende onu diyorum zaten 2 3 günden birşey olmuyor ama ne var özel devlete göre çok çok iyi bence 😊
Bsk2101 Kenanizm18 doğrudur canım özeldeki cihaz çok daha kaliteli fark ediyorum zaten muhtemelen o daha doğrudur diye düşünüyorum ama arada çok fark olması da kafamı karıştırdı işte neyse sağlık olsun bebek sağlıklı olsun da.
Bsk2101 [bilinmeyen] işte o da aklıma geldi ama doktorum normal doğum yanlısı bi doktor bir şey olmaz 4 e kadar normal doğurursun zaten diyor ama iki cihaz arası bu kadar fark eder mi anlamadım.
Kenanizm18 Bsk2101 benimde buna benzer bir durum oldu :) doktorda 3.600 çıktı renkliye yolladı 3.200 cıktı ertesi hafta doktorda 3.450 gibi birşey çıktı :) tabi ki de zayıflamadı diye espri yapmıştı o zaman acıkladı durumu ☺️ İçin rahat olsun canım zaten son haftalardasın bu haftalarda kilo alımı cok olmuyormuş ☺️
Bsk2101 Kenanizm18 sağlıkla gelsinler inşallah 😊 sonuçta elektronik cihaz hepsinde yanılma payı var doktorların her ikisi de herşey normal dediği için sıkıntı yok çok şükür 🤗