elaymoms Akşama ne yemek yapicaksiniz hanımlar. Her gün ne yemek yapicam diye düşünmekten bir hal oldum. Evde ayrıca bu halimle benden hizmet bekleyen bir kaynana kaynata var malum menüleri alalimm🙈 😅😂
[silindi] elaymoms süzme bulgur pilavı şehriyelo tavuk çorbası kızarmış tavuk ve köfte bide salata canım 😂
annesiylebali [silindi] süzme bulgur pilavının tarifini yazabilir misiniz müsait olduğunuz zaman ben ilk defa duydum da denemek isterim, afiyet olsun ♥️
nur34_ elaymoms ben dun de yapmadim bugunde dusunmuyorum yada hafif kolay bideyler yapabilirm aklima glmiyor son dakika olmadi kendimi yataga aticm rahatszdm dicm afahav😄
Siracinannesi elaymoms mercimek çorbası sebzeli bulgur pilavı ve tavuk yanına salâta var birde köstebek pasta yaptım oğlum istedi ☺️
Siracinannesi Aaaysee ayy canım çekti 🤤 kayınvalidemde çok güzel yapar ariyim da bana da yap diyeyim bari 😂😂
Siracinannesi Aaaysee olsun kız bahanesiyle bende yemiş olurum en son hamileyken istemiştim 😂😂 Kars Sarıkamış kuzum
[silindi] annesiylebali tabiki hemen yazayım kaç kase yapacaksanız iki katı su koyuyorsunuz mesela ben 1 kase yapıyorum 2 kase su suyu koyup kaynatıyorsun kaynayinca tuzunu atıp bulguru koyuyorsun suyunu çekene kadar pişiyor sonra tereyağ eritip üzerine döküp karıştırıyorsun tereyağını göz kararı ayarlıyorum tereyağı ne kadar çok olursa o kadar güzel oluyor denerseniz şimdiden afiyet olsun 🥰