DuriyeSerap ilknrylmz detaylınız mı var bende bence öğrenmezdim ama sağlığı için perinatoloji ye gittim orda ogrendım cok şükür😍
DuriyeSerap 2019-ikra erkek🥹 doktor söyleyince şok oldum hayalim hep kız annesi olmaktı ama tabi hayırlısı böyleymiş 🌸
Esrakockara5234 DuriyeSerap canım hiç cin takvimine bakmışmiydin orda ne çıktı sana erkek mi bide baktıysan hangisine baktın acaba🌸🙊bu arada tebrik ederim sagliklica kucağına al inşallah 🤲🏻
DuriyeSerap Fatmarana canım perinatoloji ye istediğin zaman gidebiliyorsun benim ikili testim riskli çıktı o yüzden gitmek istedim 2 ay sonra yine gitmeyi düşünüyorum 🌸çok memnun kaldım
DuriyeSerap Fatmarana genel de 20 24 cü haftalar da bugün organlar gelişimini tamamlayınca öneriyorlar 🌸
ilknrylmz DuriyeSerap gerçekten bnde anlamdm Ankara şehir Hastanesi’ne gidyorum hiç vermediler 5 aylık.oldum
DuriyeSerap @guzelanne01_ @Leylazerr @Damlasuu @nergis_a @Mustafayigitvebeytugannesi @Rakibeozturk Bildiniz 🌸
guzelanne01_ DuriyeSerap erkek dimi canım♥️ Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inşallah
DuriyeSerap ilknrylmz ozaman ekranın resmini çekmeyi teklıf edin yani 5 aylık ve hiç daha ultrason verilmemesi kotu bisey 😮💨