kucukbebek Kuzlar ben gecen gun kan testi verdim yurtdisindayim simdi sonuclara bakiyom beta 49,5 yaziyo ama ben Sata gore 9+5 olmam gerek. Cok dusuk degilmi elim ayagim kesildi, cok uzgunum
Fatma0505 kucukbebek geç döpenme olmuştur yani bende regl 3 gün gecikmisti 16 çıkmıştı hemen bı doktora git istersen için rahat etsin
Lenaaaa kucukbebek geç döllenme büyük ihtimal. Ben de 3 gün gecikmem olmasına rağmen 6.8 ile öğrenmiştim 😌
kucukbebek Fatma0505 burda oyle doktora gidemiyoruz hemen malesef canim, kalp atisi vs daha birsey bakmadilar
Fatma0505 kucukbebek ama sorun edileicek birşey yok gibi bu arada adetin ne kadar geçiktiginde kan vermiştin
Fatma0505 kucukbebek ama yani bu durumda gitmen gerekiyo yani kabul etmiyolarmı onu anlamadım ama yani adet tarihine göre 10 haftalık olmuşsun diyelim yani kabul etmeleri lazım
Bsrakaraboga kucukbebek Gamzenrr en iyisi kapıyı kilitle bosveer hic onun dediklerine kafani takip stres etme hamilelikte ki stresin hepsi bebeklerimize yansıyor. gül gec umursamadiginda o daha sinir olacak dogur kendin koy ismini ne tuhaflar ya
Fatma0505 kucukbebek tamam cnm kendine sıkıntı etme geç dölenme olabiliyo bunu normal karsılanıyo bence sen en iyisi bir doktora görünmen
Fatma0505 kucukbebek bende 5 haftaliken yani adede göre 16 cıktı bunun yükselmesi önemli doktora gidemiyosan tekrar gidip kan ver yükselmişmi bak
Fatma0505 kucukbebek 3ğer hemen gidemiyosan hemen kan ver değer iki kat yükselmişse iyi yani 2 günde bir 2 kat yükselmeli
kucukbebek Fatma0505 Burasi oyle turkiye gibi degil canim, verebilsem ilk haftalar vericektim kan. En zoruda bu boyle caresiz beklemek😢
kucukbebek Lenaaaa Yani degerlen hamilelik haftasinin alakasi var mi yok mu canim? Ben 9+5 olmam gerekiyo, o haftalarda degerler cok yuksek sanki
Kyy01 kucukbebek bizim ülkede maşallah eline diken batan hasteneye geliyor değişik yani 12. Ci haftaya kadar gidemiyor musun simdi
Lenaaaa kucukbebek eğer geç döllenme ise senin hesapladığın tarihle orantılı olmuyor sonucun daha düşük çıkıyor. Önemli olan değerin yükselişi. Umarım senin de öyle olmuştur