havvanurozbag Konya daki özel hastanelerde detaylı ultrason fiyatları ne kadar acaba? Nereyi tavsiye edersiniz? Birde randevu nasıl alınıyor. Devlettede olabilir.
AyFa1608 havvanurozbag imkan varsa devletle uğraşma. İlk bebeğimde 15 temmuzda yaptırdım 5 dk sürmedi. Bunda Selçuk tıpta yaptırdım 40 dk baktılar ama asistanlardı ve adam akılı bakamadılar. Ertesi gün başarana gittim 1 saat baktı ve ufak bir iki sorun gördü tekrar tekrar baktı ve de 2 hafta sonra ücretsiz bidaha gel dedi. Haftaya bidaha gitcem kontrole. Meramda başaran klinik duymuşsundur sanırım. Tek gebelikse 600 lira ve resnkli görüntülerini flasha atıyor 🙂 tavsiye ederim
AyFa1608 AyFa1608 randevu için de Google a başaran klinik diye yaz orda cep numarası çıkıyor onu ara istediğin günü veriyor randevuyu 🙂 salı ve perşembe bakmıyorlar sma telefona sanırım o günler kapalı.
Bsrakaraboga AyFa1608 ben normal gebelik takibimide başarana gidiyorum zaten her muayenesi detayli gerçekten çok ilgili hocalar
AyFa1608 Bsrakaraboga aynen çok ilgililer. Kime gidiyosun ? Ben geçen sene Ahmet beye gitmiştim bunda da Ahmet beye gittim detaylıya pazartesi tekrar gidicem inşallah
AyFa1608 havvanurozbag canım inan tam bilmiyorum ya ben meram tarafını çok bilmiyorum eşimle arabayla gidiyorum ama az ilerisinde meram devlet hastanesi var netten bakablirsin oranın ulaşımına meram dolmuşları gidiyordur büyük ihtimalle
berkabusra1 Medicanada Prof Sibel hanıma gittim çok memnun kaldım yarım saate yakın inceledi Detaylı bilgi verdi ve oldukça güler yüzlü bir doktor. Sorularımızıda cevapladı açıklayarak. ücreti 1700 tl. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir doktor