Gkc_123 Anne için; Alt üst kısa kollu sabahlıklı pijama takımı Alt üst uzun kollu kalın sabahlıklı pijama takımı Gecelik Yelek 3 emzirme atleti 1 hamile kilodu 2 normal kilot Çorap Terlik-peluş ev patiği Deodorant, diş fırçası, macun, dudak balmı, tarak, jilet,ıslak mendil,göğüs pedi 2 tane emzirme sütyeni Depend lohusa kilodu ve pedi Banyo ve el havlusu Ufak peluş battaniye Göğün ucu kalkanı Hastane çıkışı için hamile eşofman ve üst Bebek için; 20 adet bez Yeni doğan ıslak mendil ve alt silme pamuğu 5 tane zıbın 2 tane uzun kollu çıtçıtlı atlet 3 çorap 3 eldiven 5 tane ağız silme bezi 2 tane alt üst takım 3 tane tulum 2 şapka 2 tane penye battaniye Peluş battaniye Biberon- emzik Pişik kremi Göğüs pompası Yelek ve patik Emzirmek için minik yastık Çekim yapılacaksa eğer düzleştirici ve makyaj malzemesi
ebru23 sudamlasi cok mu kalicaksiniz baya fazla almissin eger normalse 1 gunde taburcusun 2 saatte mi degistiricen
Gkc_123 İsteğe göre azaltılabilir amaç ihtiyaca göre eksik birşeyimizin kalmaması sonuçta valizde Durucak kimseye zararı olmaz.
BurcuakirGlec 1 tane 10lu hastane çıkışı 2 tane 5 li hastane çıkışı 2 tane zıbın 4 tane alttan cıtcıtlı badi 1 tane polar 1 tane penye battaniye 5 çift çorap 10tane bez 4 tane ağız mendili Islak mendil 1 tane yün 1 tane penye yelek 3 tane eldiven Biberon emzik Kendim için Gecelik sabahlık Pijama takımı Terlik taç Depend ve normal ped 5 tane iç çamaşırı Göğüs pedi Emzirme sütyeni Çorap bı benimki ve bana bu bile fazla geliyo hazırladım ama