Eda123456789 Geri çekilme şeklinde korunma hamile kaldırır mı sizce 2.5 senedir bu şekilde oldu ama bu ay regli geçikti
busraninprofili Eda123456789 geri cekilme korunma yontemi olarak kabul edilmiyor. Tabiki kalabilirsin hamile. Bi test yapmani tavsiye ederim
Didemcann Eda123456789 bizde bu şekilde korunuyoruz benimde reglim çok gecikti korkudan öldüm acaba bebek var mi diye bu ara postlarda çok okuyorum ya stresten ya da havalardan regl gecikmesi yaşanabiliyor tam 20 gün gecikti en sonunda oldum bi rahat nefes aldım
balkizinbebegii Eda123456789 genelde o şekil korunmayla hamile kalmak zordur çok korunaklı bie yöntem değil o ayrı ama oladabilir olmaz diye bir şey yok hamile olabilirsiniz
Semihaoyku Eda123456789 bizde aynı yöntem kullanıyoruz 4 sene olcak hep geri çekilme oldu en son 4 Kasım’da adet oldu hala yok gecikme 38 gün oldu 30 Aralık’ta kan verdim 0.100 negatif çıktı alt muayne yaptı rahimde 5mm kese gibi bişey var emin değilim 2 hafta sonra gel dedi haftya salı kontrol var folik asit içiyorum her gün belirtileri 2 gündür göğüslerim aşırı aciyo uçları sızlama var kasık ve bel agirisi oluyo geciyo akıntı var hafif yapışkan şeklinde bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim kanlar ve testler negatif cikti şimdiye kadar
[silindi] evet o bir korunma yontemi degil zevk suyunda kim bilir kac tane aktif sperm var test yapin veya kan verin en iyisi
catlover1 Eda123456789 bizde hep böyle korunduk 4 buçuk sene sonra sürpriz bir gebelik haberi aldık eşim çok emindi kendinde güya ama olabiliyormuş
Semyyy Eda123456789 bizde o sekilde korunuyoduk ama olmadi o sekilde Tamamen korunmasiz deneyince tuttu. Korunma yontemi tabiki degil ama kolayca hamile kalinabilen bi yolda degil sanmiyorum hamile kaldiginizi
esiaks Geri çekilme korunma yöntemi değil ki. Allah ne verdiyse yöntemi. Benim uykularım kaçar yani nasıl rahat ediyo içiniz 😬 3 sene çocuk düşünmedim. Bu süreçte eşim korundu yani asla şansa bırakamazdım. Valla sizde ki büyük cesaret.
Eda123456789 esiaks iki seneyi geçkin bı şekilde konulduğum için bi korku olmadı hiç ama şimdi 😂 o kadar tavan yapıyor