3kuzuAnnesiyim _Ceyda_ hade ya inşallah :) doktor hiç bşy demedi ama ben o muanede nerdeyse emin oldum gördüğümden yanılmayı çok isterim ama . Atar mısın oglunun fotosunu
kbra19 3kuzuAnnesiyim tahmincilerden erkek tahminide yapan var canım bak inşallah sende yanılmışsındır ☺️
3kuzuAnnesiyim kbra19 bu fotoyu kım gösterse bende erkk derdım:) ben ayrıntılı doktor bakarken gorduğum için kendı tahmınımden emininim
3kuzuAnnesiyim Melekk21 amin canım yani 2 kızdan sonra gonul dıgerını ıstıo ama sag salım olsun elhamdullılah nasıpte bu kadarmış derız:)
_Ceyda_ _Ceyda_ kese bakımından benziyor gibime geldi ama. Bana da çok kişi kız demişti burda ama erkekmiş dün öğrendim 15haftalığım şuan. Sadece içimden öyle geçti hiç bir bilgim de yok cinsiyetler hakkında bazıları yine biliyor 😂😂
3kuzuAnnesiyim _Ceyda_ benım ki için ne düşünüosun aslında cogunluk erkek dıo ama ben kız dıorum:) yanı kndıme tahmınım kız
alyakaram Kubraa_t erkeğe benziyor gibi daha küçük ama üst kısımdaki ultrason kafa yapısına göre erkek