Sleaydn Merhaba kızlar İğneli lazer yaptıran varmı kaç seans sürüyor. Gebelikte zararı varmı internette direk kıl kökü olduğu için diğer lazerler gibi zararlı değildir yazıyor. Bilgisi olan var mı 🙂
Aysll33 Sleaydn hiç tawsiye etmiyorum iz bıraktı yüzümde önerdikleri kremleri kulanmama rağmen özellikle dudak çevresinde iz birakiyor
Nazlimom Sleaydn hamileyken ben sormuştum yapmıoruz demişti ama iğneli çok fena acıtıyor beynime atıyodu bildiğin iğnenin her atışı😂 hamilelik öncesi yaptırmıştım
Anneadayi23 Sleaydn ben hamile değilken dudak üstü bölgesi hariç yüzüme yaptırdım iz kalmadı ama bayağı acıyor bilginiz olsun
-esraaa- Ben sormuştum canım hormonlardan alakalı çene kısmımda tüylenme oldu ne olursa olsun çocukta kasılma yaratabilir o yüzden doğumdan sonra yapılmalı dendi
Petito35 İğneli lazer baya iyi bu arasa annemle kız kardeşim yaptırdı çok memnunlar. Ama hamilelikte ve emzirme döneminde ne yazık ki önerilmiyor hormonlardan dolayı tekrar yenileniyor 🤷🏻♀️
Sleaydn @Aysll33 evet herkes yapamıyormus onu tam bilmeyenler yapınca iz kalabiliyormuş. Bende korkuyorum iz kalır diye ama sarışınim diğer lazerler görmüyor.
Aysll33 Sleaydn sen yinede dudak cewresine yaptrma gittiğim yerde çok bilindik bı yerdi kişiden kişiye değişiyor dedi ama ben memnun degilm