sirikocum12 Şeker yüklemesi yaptırıcam kızlar uygun olan özel hastane fiyatını biliyor musunuz bursa da
karadeniiiz Merhaba 3 gün olmuş ama ben daha yeni medicalparkta yaptirdim 145 TL bi ödemesi var sadece ☺️
GulserenKY Sağlık ocagi ücretsiz yapıyor ben orda yaptırdım. Zaten ac karnına kan alıyorlar. Eczaneden 50 gr şekerli su alıyorsun içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriliyor.
B-ebek GulserenKY pembe mavide iki ay önce 100tlye yaptırmıştım. Zam gelmiştir illaki ama çok uçuk değildir. Eczaneden alacağım şekerli su ile nerdeyse aynı maliyete denk gelmişti bana. İçmeden önce ve içtikten bir saat sonra iki saat sonra kanımı aldılar toplamda 3 kan baktılar
GulserenKY B-ebek Eczaneden o sıvıyı 20 liraya almıştım ben daha 2 hafta önce yaptırdım. Bende 2 kere kan alındı sadece
sirikocum12 B-ebek pembe mavi de doğum ücretini hiç sordunuz mu acaba muhasebesıne bi türlü bağlanamadım ben evede biraz uzak dıye yuz yuze görusemedım sız sordunuzmu acaba
B-ebek sirikocum12 evet görüştüm takipli hastalar 22900 TL, sadece doğum için gidenler 30000 TL olmuş 😔