Merhaba arkadaşlar hemen hızlıca anlatmak istiyorum,
Buraya çoğu yoruma yazmıştım zaten ağrılarım var diye ama doğum aklıma hiç gelmemişti. Neyse her gece olduğu gibi gece uyandım WC ye gittim geldim uykuya dalmaya çalışırken nefes aldım ve tekrar nefes veremedim , eşim yanındaydı zar sor sesim çıktı ve uyandı hemen ambulans yada taksiyi arıyorum dedi , canım o kadar çok yanıyordu Kİ çok değişik bir şeydi.
-Bırak sağı solu aramayı bana masaj yap dedim.
Neyse sırttan bele doğru inen ve nefes almamı zorlaştıran ağrı 10 dklık masaj ile biraz dindi ve tekrarladı ,masaj ile biraz rahatladım,ve gün boyu regl ağrısı geçmek bilmedi , üşüme gelip gidiyor yavrum tekme atıp duruyordu çırpınır gibi, ve gece olunca doktorumuza yazdım , sabah kontrole geleceğim dedim, ağrıdan duramıyorum bu arada, neyse sabahı zar zor ettim, ve tekme yok karnım taş gibi, sabah evden çıkmadan WC ye uğradım , koyu bi kan lekesi geldi ve hiç panik yapmadım zaten evden çıkıp doktora gidiyoruz diye. Hastaneye vardık saat 09:20 gibi , doktorumun o gün de doğumhane de olduğu gün , beni direk doğumhane de kontrol etti ve karnım taş gibiydi , ultrason da baktı ve dedi ki
BEBEK PLESENTA dan ayrılmış 3-4 kişi kendi aralarında konuştular, ne olduğunu hala anlamıyorum, bu arada
-Damar yolu açın, tansiyona bakın, eşine söyleyin dosya açsın , önlük giydirin dedi doktor
Ben hala kalkıp gideceğimi sanıyorum gayet sakin bir şekilde , doktora bi sorun mu var gibi baktım,
Doktor anlattı acil almam gerekiyor dedi , şöyle böyle tatlı tatlı konuştu
Benim tek dediğim şey “Daha 34+5 kuvözde mi kalacak”
Almam gerekiyor mecburen dedi
Ve imzaları beklemeden direkt beni acil sezaryene aldı belden uyuşturdular, doğum başladı bitti yavrum kanlar içinde çıktı temizlediler yanımda gördüm, ağladı 09:45 ve bu aşamaya kadar aklımdaki tek şey onu almadan eve gitmek oldu ağrı desen hiç yoktu.
Odaya çıktım bir gece kaldım, gaz çıkmak bilmedi , iki defa gaz çıksın diye ilaç aldım, orada kaldığım süre içerinden 5 tane ağrı kesici iğne oldum bi tane serum ve bi tanede kan takviyesi oldu. Doktorum yanıma geldi ve biraz kızdı bana durumun ciddiyetini anlattı ve Allah’a çok şükür Kİ bebek ağlayarak çıktı dedi..
- Gün gayet iyi yürüdüm. Ve her fırsatta yürüdüm hiç mi hiç ağrım olmadı hatta evde bi hafta geçti kardeşim kaşımı aldı gözümden yaş geldi 🤣 Kardeşime dedim ki
-Lan doğum yaptım ağrım olmadı sen kaşımı alırken anasını ağlattın
😂😂😂
Aklımda büyüttüğüm kadar değildi hiç bi şey hemen geldi geçti, yavrum 11 gün kuvözde kaldı , her gün gittim yanına pozitif enerji yolladım , hiç bir şeyi kafaya takmadım bol bol süt sağdım götürdüm, şimdi yavrum yanımda alabildiği kadar emiyor gerisini de sağıp dolaba koyuyorum inşallah hemen midesi büyür de tüm sütü alıp içer🙏🏻 kısacası her şey rüya gibi gelip geçti. Herkes e Hayırlı Doğumlar Diliyorum 🙏🏻