1Mavimavi Acıbadem hastanesinde doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı ?? Doğum paketi denilenin içeriğinde neler var ? Doğum paketi almazsak fiyat nedir? Refakatçı içinde ayrı para ödeniyor mu ?
kuzeyinannesi- Acıbadem fiyatları değişiyor şehir olarak bende bodrum acıbademe gidiyorum ama eşim asker olduğu için indirimimiz var normal fiyatları bilmiyorum
1Mavimavi kuzeyinannesi- merhaba bende bodrum acıbademde yapıcam doğumu Fiyatları nedir peki buranın biliyormusunuz ?
kuzeyinannesi- 1Mavimavi normal 23 sezeryan 25 diye biliyorum ama bizde indirimli dediğim gibi tam fiyatı bilmiyorum ama
kuzeyinannesi- 1Mavimavi paketler bu şekilde ama paket fiyatı bilmiyorum bana paketler güzel gelmedi sormadım
1Mavimavi kuzeyinannesi- anladım teşekkür ederim Ya ben aybala hanıma gidiyorum Acıbademle anlaşmalı doğumum da burda olacak ama acıbadem fiyatları hiç araştırmamışdım Bütün işlemlerimi klinikde yada sağlık ocağında yaptırdım İlk doğumum sezaryan olduğu için bu doğumumda sezaryan gibi gözüküyor Bu arada ilk oğlumun adıda kuzey hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah ♥️ Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim🌺
kuzeyinannesi- 1Mavimavi anladımm isterseniz hastaneye bir sorun çünkü dışarıdan olduğunda daha uygun oluyor diye biliyorum amin inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınn rica ederim ♥️😊