Denizahsen Merhabalar ilk fotoğraf 14+2 haftalık İkinci fotoğraf 12 haftalık 🥰 bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen @Mustafayigitvebeytugannesi 🙈
Denizahsen Mustafayigitvebeytugannesi hayır yaşadığım yerde 16 haftaya kadar yasal değil devlet hastaneleri de 20. Haftada söylüyor cumartesiye özel klinikten randevu aldık inşallah söylerler 🥰 çok teşekkür ederim canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek hissediyorum ve çevremdeki herkes de aynı şeyi söylüyor bakalım hissettiğim gibş olacak mı 🥰
Denizahsen Mustafayigitvebeytugannesi merhaba canım cinsiyeti öğrendik doğru tahmin ettin 💕 prensesimiz geliyor 🙈
Mustafayigitvebeytugannesi Denizahsen inşallah hissettigin çıksın canım çünkü hayal kırıklığına ugruyo sonra insanlar bende olduğu gibi. Benim iki oğlum var üçüncü gebeliğim kız bekliyodum herkes kız diyodu ama oda erkek 😔
Denizahsen Mustafayigitvebeytugannesi benim ilk gebeliğim canım ne oğlum var ne kızım her şeyden önce sağlıklı olmasını diliyoruz 🥰 ama kendimi hep kız annesi olarak hayal ediyorum hissettiğimde erkek 🥰 eğer 4. Düşünüyorsanız inşallah bu sefer gönlünüzden geçen olur 🥰☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Denizahsen düşünüyodum eşimin rüyamda 5 tane oğlumuz oluyodu sözünu duyana kdar 😂😂 ama doğumda baglatmaya karar verdim ne var ne yok bağlatacam artık 😂😂
Eymenslm Mustafayigitvebeytugannesi 😅😅😅ay nasip ya bazısına kız nasip olmuyor bazısına erkek herşeyin hayırlısı olsun takma kafana🌸🥰
Denizahsen Mustafayigitvebeytugannesi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da Allah analı babalı büyütsün hepsini inşallah 🥰❤️
Minikbalpetegim Mustafayigitvebeytugannesi bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 🥰🤗
Mustafayigitvebeytugannesi Eymenslm aynen canım kaderimde bu varmış halbuki kız çocuk düşkünü olan ben ve sulalemde herkesin en az 2 tane kızı olan ben genim eşimin tarafına çekmiş onlarda da hiç kız yok çok nadir kayınvalidemin de 3 oğlu var saten 😐😊
busbusveduru Minikbalpetegim kesinlikle öyle valla bende merakla bekliyorum bir kızım var önümüzdeki çarşamba 15+1 olacağım. İnşallah öğreniriz Mustafayigitvebeytugannesi erkek dedi doğru çıkarsa haber vereceğim mutlaka 🥰🥰🥰