gtoptasss Selam kızlar ikizler için park yatak, taşınabilir beşik vb önerebileceiğiniz marka veya paylaşmak istediğiniz link var mı
piiremsesinannesiii gtoptasss ben sana hemen kendi sipariş verdiğimi atayım daha gelmedi yorum yapamam ama herkes bunu önerdi bana
Gul_aksu gtoptasss Anne yanı özelliğine dikkat ederek almalısınız cünkü ilk zamanlar kalkmanız zor olabilir doğumunuza zamanınız varsa e bebek şubat indirimlerinde bazen olabiliyor ben kanz aldım ama başka ürünlerede bakabilirsiniz şubat e bebekte gün gün indirim ayı oluyo joei markasınıda araştırabilirsiniz
balkizinbebegii gtoptasss yoyko park yatak aldık bence çok çok kullanışlı çok sevdim şimdiden beşik kimse önermiyor küçük bişeye gerek yok zaten bebek çabuk büyüyor
Mysmrt piiremsesinannesiii ben de bunu aldım geldi kurdu gayet güzel ve kullanışlı daha kullanmadım ama çok beğendim
Kubraa033 piiremsesinannesiii bende bundan aldım cnm ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2300 almıştım daha kullanmadım 3 haftamız kaldı
gtoptasss Gul_aksu ve iki tane olunca oda yapmak şuan için mantıklı gelmedi ilk zamanlarında nasıl geçicek bilmiyorum araştırmaya devam 👍🏼
piiremsesinannesiii gzmwe canım ben bugün sayfasına girdim baktım elele nin hatta büyük harflerle yazayım kızlar dikkatinizi çeksin ELELE NİN SAYFASINDAN SİPARİŞ GİRERSENİZ YATAĞI HEDİYELİ %10 İNDRİM VAR 15 gün geçerli bu indirim
gtoptasss balkizinbebegii bende küçük bir şey almak istemedim kullanabileceğimiz bir şey arıyorum bakcam şimdi söylediğin markaya teşekkür ederim 🥰