Monarosa06 Kızlar beyaz kıyafetlerinizi nasıl yikiyorsunuz hangi deterjani kullanıyorsunuz beyazlamasi için neler yapıyorsunuz .?
Ceyda76 Monarosa06 çamaşır sodası kullanıyorum bı de arıel 60 da yıkıyorum cekmesın diye ama renkler beyaz oluyor
myangelson Monarosa06 Ariel beyazlar için olandan kullanıyorum bir de kosla beyazlar için leke çıkarıcı aldım çok farketti 60 derecede ama buranın suları kirli sanırım sarımsı çıkıyor beyazlar çıldıracam 😤😤😤😤 ya koslayi bir kaç kere kullanınca düzene girecek ama bu suların pisliği için napilir bilmiyorum musluklarda bile bulanık su 🤷🏻♀️
tecrubesizanneadayi12 myangelson soda kullan canım sudaki kireci ve kiri engelliyor yani çamaşır sodası
myangelson tecrubesizanneadayi12 bı alayım canım teşekkür ederim inşallah fayda eder ya vallahi bu yeni binaya taşınınca beyazlar sarardı millet dicek kirden sarı 😂😂🤦🏻♀️
tecrubesizanneadayi12 myangelson birde eğer çamaşır suyuna karşı değilsen eğer😂(bazıları çok karşı ama ben kullanıyorum temizliği öyle hissediyorum) ayda bir bütün kirlenen beyazlarını geniş bir leğenin varsa onun içine yoksa bir kovaya koyup kaynar su dökün çamaşırlara sonra üzerine ace markasının çamaşır suyunu alın ve ondan döküp elinizle hafif çitiler gibi yapıp bir gece bekletin ertesi gün makinaya atıp 60 derecede yıkayın var ya yok böyle bir beyazlık misssler gibi yep yeni duruyor beyazlar
aylince23 60 veya 90da yıkarım. Ön yıkamasız hiç yıkamamam bazen 1 gece bekletirim makinede suda. Ariel dağ esintisi olanı kullanıyorum. Çamaşır sodası koyuyorum bazen. Bazende amway leke çıkarıcı koyuyorum. Sakız gibi bembeyaz olur çamaşırlarım.
myangelson tecrubesizanneadayi12 ben de kullanıyorum ya çamaşır suyu olmadan düşünemiyorum 🙄🙄 ama Domestos kullanırım hep geniş bir legenin yok ama 10 litrelik leğene yeter herhalde zaten bı benim iç camasirlarim atletlerim falan var fazla birşey yok deneyecegim çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸