hilalldal Kızlar selammmm progestanı ağızdan yazmış doktorum ama içince başka bir dünyaya geçiş yapıyorum baş dönmesi ve direk uyuma içmek istemiyorum resmen ay sonunda da işe başlayacağım sizce napmalıyım 🥳
Duyguahsen- hilalldal merhabalar bende kullanıyorum daha önce yan etki çok olduğu için vajinal yoldan verdi doktorum danışarak onu isteyebilirsiniz.
Hemdemmm hilalldal bende çok kullandım ve yan etkisi aynı bendede öyle oldu ve ben doktoruma söyledim vajinal almamı söylemişti ve vajinal daha etkili diye biliyorum
momyy__ hilalldal malesef öyle etkileri var yapacak bişey yok fitil olarak da kullanabilirsiniz ama oda mantar yapiyor
Esved Canım doktorunla konuş fitil olarak alabilirsin, ben fitil olarak aliyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
hilalldal Esved benim de fitildi doktorumu değiştirdim akıntı icin başka bir fitil verdi haftada 2 kere yapılıyor acaba ondan mı ağızdan yazdı anlamadım ki
Gzo hilalldal benimde ayni etkiler oluyordu tansiyon sorununuz yoksa ictikten bir saat kadar yatmanizi bide hafif tuzlu ayran icmenizi oneririm ben vajinal kullanamiyorum o yüzden böyle böyle alistim 🙃
HaticeC123 Bende sabahları fitil olarak kullanıyorum. Akşamları hap olarak içiyorum. İlk zaman baş dönmesi yapıyodu ama uyuduğum için sorun yoktu😊